lauantai 6. joulukuuta 2014

242. #ablecaw14 Week 12: Independence

R: Hyvää itsenäisyyspäivää! #ablecaw-haasteen aihekin koskee itsenäisyyttä tai itsenäisyyspäivää, kuka sen mitenkin tulkitsee. Ja nyt täytyy myöntää, että mä en ensin edes tajunnut aiheen tarkoittavan Suomen itsenäisyyspäivää vaan aattelin sen meinaavan lakkaa joka näyttää kivalta yksinäänkin :D Sen ajatuksen pohjalta sitten kaivelin lakkalaatikkoa ja löysin Lumenen ihanan tekstuurin, jota on viimeksi nähty kynsillä 1.12.2013 eli melkein tasan vuosi sitten. Silloin yhdistin sen punaiseen ja ruffianiin, mutta tällä kertaa se siis sai jäädä ilman koristeluja. Lakka näyttää pullossa tosi tummanruskealle, mutta kuivuessa väri vaihtuu vähän tummempaan, lähes mustaan. Seassa on punaiseen, kultaiseen ja pinkkiin taittavaa hitulaa. Tekstuuripinnasta ei tule kovin karheaa, mutta kyllä tämän selvästi tekstuurilakaksi silti erottaa. Itse en tykkää siitä, että kynnet jää kiinni vaatteisiin ja hiuksiin liian karhean pinnan takia, joten tässä on sopivasti rouheutta :)


 Näistä tulee mieleen vielä vähän kytevä tuhka, joten edustakoon tämä lakkaus nyt sitten sota-aikaa ja seuraavat siniset voivat olla itsenäistyneen Suomen edustajat ;) Pakkohan se lakkaus oli uusia heti sen jälkeen kun olin tajunnut että haasteessa haetaan jotain Suomeen ja itsenäistymiseen liittyvää. Päädyin vaihtamaan kiireen takia nopeasti kynsille toisen tekstuurin, sillä ne kuivuvat äkkiä ja peittävät yleensä kahdella helpolla kerroksella. Valitsin IsaDoran ihanan Turquoise Crushin, joka sekin on nähty viimeksi viime syksynä. Näillä pikalakkauksilla on menty tämä viikko ja pitkästä aikaa pelkistetyt kynnet näyttää tosi kauniilta :)


Lakat:
- Lumene Beach Sand - Rantahiekassa
- IsaDora Turquoise Crush

I: Hyvää itsenäisyyspäivää munkin puolesta! Jotenkin mulle oli heti selvää, että haluan kynsille sinistä ja valkoista. Aamulla näin instagramissa Kaisan aivan ihanat liukuvärjätyt kynnet ja siitä lähdin soveltamaan omille kynsilleni. Ja kerta R:llä oli ihanan yksinkertaisia lakkauksia, mun ei ole yksinkertaisuutta nähneetkään :D


Pohjalle lakkasin yhden kerroksen Ginan Whiteä ja annoin sen kuivua kunnolla. Kynsinauhoille levitin reilun kerroksen IsaDoran Peel Offia ja odottelin kuivumista Sitten leikkasin kynsiteipistä erimittaisia paloja ja asettelin ne kynnelle. Päälle tupsuttelin liukuvärin Seppälän vaaleansinisellä lakalla ja Whitellä. Teipit pois ja Lorealin pikakuivattava kehiin. Oon tykännyt kyllä, kuivuu oikeasti nopsaan! Kicksissä on tosin 11. päivä Seche -50% alennuksessa joten pitää sekin käydä testiin nappaamassa :)

Hetken tuijoteltuani näitä tuumasin, että pakko on saada vielä lisätä jotain. Laatikosta otin OPIn mattapäällyslakan ja oli kyllä sopiva valinta. Tykkään näistä ihan hirmuisesti! Kaikki ei tietenkään mennyt kuin Strömssössä vaan pikkurilli piti tehdä kahteen kertaan ensimmäisen teippienpoisto operaation epäonnistuttua, mutta vaiva kannatti :)


Lakat:
- GinaTrcot White
-Seppälä (sininen)
-OPI Matte top coat

Kierrätysarvonnan voittajien julkaiseminen meinasi unohtua ihan kokonaan, mutta julkistetaan voittajat nyt. Ensimmäisen palkinnon voitti nimimerkki Roosa ScratchMeWithYourNails ja toisen palkinnon nimimerkki Emmi. Onnea voittajille ja paketit on lähetetty postissa! :)

Ihanaa itsenäisyyspäivää! 

6 kommenttia:

  1. Kauniita lakkoja! Tuo teippimani on kyllä niin hieno, että itsekin haluaisin taad vaihteeksi niitä kokeilla. :D

    Ja paketti saapui turvallisesti perille! Kiitos! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä että paketti tuli ehjänä perille :)

      Poista
  2. Ihana tuo teippimanikyyri! Mä en ymmärrä miten ihmiset aina onnistuu noiden kanssa, kun mulla menee hermo jo teippejä vilkaistessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Se vaatii vaan harjoittelua ja todella hyviä hermoja :D

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: