lauantai 20. joulukuuta 2014

247. #ablecaw14 Week 14: The place to be

R: Tänään oli joulujuhla ja todistustenjako koululla. Kynsien piti tietysti sopia mun mekkoon (josta ei valitettavasti ole kuvaa) ja siksi lakkasin Kikon kauniilla Intuition Winellä. Nimettömiin noukin Opin I Snow You Love Me:stä glittereitä ja asettelin ne ikään kuin sormukseksi. Paikkaanhan nämä kynnet ei suoraan liity, mutta tilanteeseen kylläkin. Mun mekko oli musta ja aika perus ilman sen kummempia viritelmiä, mutta sen päälle laitoin viininpunaisen karvaisen takin. Kikon väri on tosi lähellä takin väriä ja siksi se sopi asuun kuin lakka kynteen! ;)


Intuition Wine näyttää välillä melkein mustalta ja siltä se näytti suurimmassa osassa kuviakin. Todellisuudessa lakka on kauniin tumman luumun värinen ja vain tietyssä valossa näyttäytyy mustana. Kuivuessaan se muuttuu asteen tummemmaksi kuin pullossa ja kerrosten määrä tummentaa lakan sävyä entisestään. Todella lyhyille kynsille yksi paksu kerros saattaa riittää, vähän pidemmille kaksi kerrosta on riitävä määrä peittävyyden saavuttamiseksi. Tummien ja punaisten lakkojen tapaan tämäkin yksilö on vaikea poistaa kynsinauhoilta sotkematta enemmän kuin siivoaa. Lopputulos on silti mun mielestä ihanan yleellinen :)Lakat:
- Kiko 04 Intuition Wine
- Opi I Snow You Love Me

I: Ulkona on ihanan valkoista, sisällä soi joululaulut ja leijuu joulutorttujen makea tuoksu sekä kynttilät  loistavat. Mun "The place to be" on siis joulumaa! Tämän viimeisen kouluviikon aikana on tullut kunnon joulufiilis ja sen kunniaksi tein ensimmäiset joulukynnet :)

Pää tyhjänä kasailin lakkauspöydälle erilaisia joululakkoja, leimauslaatan, niittejä, mikrohelmiä ja kynsiteippiä. Kynsissä oli pohjalla jo yksi kerros Essien Mademoisellea, joten hetken mietittyäni päätin lätkiä niihin kynsiteippejä. Tässä pieni behind the scenes- kuva:


Ja kaikki ketkä haluavat kysyä oliko kova homma, voin sanoa että oli yllättävän helppoa ja yksinkertaista ! :D
Ohuella siveltimellä värittelin joka toisen raidan kultaiseksi, toisen punaiseksi. Kultainen lakka oli OPIn Love.Angel.Music.Baby ja punainen China Glazen Just be-claws, joka on mun THE joulupunainen. Koostumus on vähän paksua, onhan tuo mulla jo melkein vuoden majaillut. Teipit pois ja kerros Seche Viteä. Tykkään tuosta päällyslakasta kovasti, kuivaa nopeasti ja jättää lakkauksen ihanan kiiltäväksi !
Näissä yhdistyi kivasti vielä negative space- tyyli kun osa kynnestä näkyi raitoina. Kaikenkaikkiaan mieluisat ja onnistuneet ekoiksi joulukynsiksi, vai mitä olette mieltä? :)


Lakat:
-Essie Mademoiselle
- OPI Love.Angel.Music.Baby
-China Glaze Just be-claws

Ihanaa joulunodotusta teille! 

4 kommenttia:

  1. Molemmat kynnet on niin kauniita. Ylemmissä juhlavaa eleganssia, ja jälkimmäisissä iloisia joulun värejä onnistuneissa raidoissa. Wau! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: