maanantai 1. joulukuuta 2014

240. #ablecaw14 Week 11: Winter wonderland

I: Idea omiin kynsiin löytyi taas vaihteeksi Instagramista, kun näin spektorsnails- käyttäjän ihanat lumihiutalekynnet.
Kynsillä on kaksi kerrosta Kikon Cupcake- kokoelman 655:sta. Todella ihana mintunvärinen tekstuuri, jonka seassa on pienen pientä sinistä ja oranssia hitulaa. Mun kaikki muut tekstuurit ovat glittereitä, joten kivaa vaihtelua tällaiset "crememäiset" tekstuurit :) Levittyvyys oli hyvä ja kuivui kosketuskuivaksi todella nopsaan, mattapintaiseksi kuivumisessa meni sitten hetki. Ainoa miinus on kynsien kärkeen jäävät röpelöt, mutta viilamalla ja kynsilakanpoistoaineella sai helposti siistittyä.


Lumihiutalelaatta on AT 09, ei mitään havaintoa minkä merkkinen, mutta toimii! Nopsaan piti saada ja ihana FB:n kynsikirppa auttoi taas!  Sain laatan vieläpä ilmaiseksi, suuret kiitokset  Leimaukset on tehty Lumenen Arktinen taivas- lakalla, todella tumman sininen hennolla sinisellä shimmerillä, joka ei näy leimoissa ollenkaan :D


Kynsistä tuli kyllä todella mieleiset ja aiheeseen sopivat, vaikka ulkona ei kovin talviselta näytä. Toivotaan että saadaan valkoinen joulu Käyteyt:
- Kiko Cupcake 655
- Lumene Arktinen taivas (leimauksissa)
- AT 09 laatta

R: Tällä kertaa en lakannutkaan talvisia kynsiä itselleni, vaan siskolleni ja hänen kaverilleen. Sisko halusi jotain sinistä ja samanlaiset koristelut nimettömiin kuin näissä I:n tekemissä kynsissä oli. Siniseksi valikoitui Kikon Daring Game -kokoelman ihana sähkönsininen crelly nimeltä Exclusive Blue, jota lakkasin kaksi kerrosta. Lakkojen korkit ovat kuin pelinoppia ja kokoelman teemana on pokeri. Exclusive Blue on ehdottomasti kirkkain mun omistamista sinisistä! Nimettömiin lakkasin alle kerroksen Kikon hopeaglitteristä Silveriä, päälle asettelin I Snow You Love Me:stä yksittäisiä glittereitä ja päällimäiseksi laitoin vielä kerroksen Silveriä.


Siskon kaveri antoi mulle vapaat kädet tehdä mitä haluan ja totta kai käytin tilaisuuden hyödyksi lakkaamalla toisetkin talviset tai oikeastaan jouluiset kynnet :) Alle pääsi jälleen Kikoa, saman Daring Game -kokoelman kaunis Suggestive Red. Lakkasin sitä vain yhden kerroksen, ihan uskomaton koostumus crellyksi! Tei liukuvärin Nail Art lakoilla ja lopuksi mattasin kynnet. Tykkään molemmista ja varsinki nämä punaset oli tosi jouluiset!

Lakat:
- Kiko Exclusive Blue
- Opi I Snow You Love Me
- Kiko Silver
- Kiko Suggstive Red
- kultainen Nail Art -lakka

Ihanaa joulukuuta kaikille! :)

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: