tiistai 2. joulukuuta 2014

241. #ablecaw14 Week 11: Black&White

R: Tälle viikolle täytyy postata neljät haastekynnet, sillä viime viikolla ei ehditty postata ollenkaan. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan, vai mitä? ;)

Mustavalkoisen luulisi olevan helppo aihe, mutta tällä kertaa mun pää löi ihan tyhjää. Pitkään hain inspiraatiota netistä ja katsoin kynsivideoita ja lopulta löysin kivoja kuvia, joissa oli käytetty sugar spun -tekniikkaa. Ideana on siis laittaa alustalle lakkaa ja antaa sen kuivua melkein kuivaksi. Kun lakka on tarpeeksi kuivunut se alkaa venyä nauhoiksi, joita vedetään kynsille esim. cocktailtikun avulla.

Näistä tuli tosi kivat! Ilman päällyslakkaa kynsiin jää koholla olevia kohtia, mutta ne saa helposti peitettyä kerroksella päällyslakalla. Itse olisin halunnut jättää tekstuuripinnan näkyviin, mutta ohuimmat raidat alkoivat irtoilla ja sojottaa kaikkialle, joten päädyin peittämään ne. Onnistuin vähän leväyttämään joidenkin kynsien koristelua joka ei kuitenkaan normi katseluetäisyydeltä näkynyt. Ja tietysti kuvanmuokkausohjelmat oli mua vastaan, jonka takia saatte täysin muokkaamattomia ja keltasormisia kuvia, olkaa hyvät! :D

Lakat:
-Opi 4 in the Morning
-IsaDora Tip White

Tämä tyyli toimii oikeastaan kaikilla väreillä toteutettuna. Aionkin seuraavalla kerralla käyttää kahta eri ruskeaa tai kokeilla useampien värien yhdistelmiä. Tällä tavalla saisi aikaan vaikka mitä kivaa! Mitäs ootte mieltä, olisiko tutoriaali tarpeen? :)

6 kommenttia:

 1. Tutoriaali olisi ehdottomasti tarpeen! Tosi hienot kynnet, tällaiseen toteutustapaan en ollut aiemmin törmännytkään! :)

  VastaaPoista
 2. Nää kynnet on kyllä mahtavat! Ja joo, tee vaan tuto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, teen tuton heti kun #ablecaw haasteelta ehdin :)

   Poista
 3. Oiih! <3 aivan ihanat, väreistä lähtien! Mä en ole vielä kokeillut tuota koristelutyyliä, varmaan aika hidasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Roosa! Tää oli yllättävän nopeeta tehdä, ainoastaan alustalle laitettavan lakan kuivuminen sopivaks vie vähän enemmän aikaa. Kannattaa kokeilla ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: