lauantai 1. marraskuuta 2014

234. Halloween eyes -tutoriaali

R: Toteutin tuton halloween silmistä, kuten viime postauksessa lupasin ja tässä se tulee! :) Tällä kertaa tein tutoriaalin kollaasimuodossa, sillä siitä on helpompi katsoa kaikki vaiheet kerralla. Jos joku kohta jäi mietityttämään tai se on liian pienenä kuvana kollaasissa niin saa toki kysyä kommentilla.
1. Valitse lakat, joita haluat käyttää. Silmiin tarvitset mustaa, valkoista ja 2-3 muuta väriä, aksenttikynteen yhden tai useamman glitterin ja pohjalle oranssia tai muuta valitsemaasi väriä, eli yhteensä noin 7 lakkaa.
2. Lakkaa aluslakka ja sen päälle oranssilla lakalla. Itse laitoin 2 kerrosta Opin Where Did Suzi's Man-Go?:ta.
3. Tee dotting toolilla tai muulla pyöreäpäisellä esineellä (esim. nuppineulan päällä) valkoisia palloja sinne tänne. Pallojen kannattaa olla aika isoja, koska pienempiin palloihin on paljon vaikeampaa tehdä seuraavat vaiheet. Jos haluat lakata aksenttikynnen, jätä tämä kohta sen kynnen osalta väliin.
4. Tee valkoisten pallojen sisälle pienempiä sinisiä, vihreitä ja ruskeita palloja. Lakkaa aksenttikynsi valitsemallasi glitterillä tai koristele se jollakin muulla tavalla.
5. Tee eriväristen pallojen sisälle vielä pienemmät mustat pisteet esim. hammastikulla. Maalaa siveltimellä punaisia viivoja suurimpiin silmiin ja tee niihin vielä valkoiset pienet pisteet. Laita päällyslakkaa ja olet valmis!
Lakkojen nimet ja enemmän tietoa niistä löytyy tästä postauksesta.

Miltäs näyttää, oliko tutoriaalista hyötyä? :)

Ja psst.. Muistakaahan osallistua kierrätysarvontaan!

2 kommenttia:

  1. Oli tästä hyötyä! Lakkausideanki sain, ei kuitenkaan silmiä, mutta muuten... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ihanaa kuulla että tästä on ollut hyötyä (:

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: