sunnuntai 9. marraskuuta 2014

235. #ablecaw14 week 8: Old Faithful

I: Postausta on tullut viimeksi viikko sitten, pahoittelen! Syksy (vai pitääkö jo sanoa talvi?) kuivattaa ja karhentaa mun kynsinauhat rumiksi ja kuvausvaloa on koko ajan vähemmän ja vähemmän. Voisin siis sanoa kärsineeni hieman kynsimasennuksesta, mutta onneksi on nyt loppumaan päin

Pitkästä aikaa lakkaustyylinä toimi skittlette. Monta kertaa olen ihaillut Sissin ihania skittlette- lakkauksia joissa on yhdistetty valkoista, tekstuuria ja leimauksia, joten tuumasta toimeen!


Ensimmäisenä tartuin OPIn You're Pisa Workiin, marjanpunaiseen cremeen. Sitä löytyy kolme kerrosta peukalosta, etusormesta ja pikkurillistä. Olisi peittänyt täydellisesti jo kahdella, mutta ihan vaan lakkaamisen riemusta sudin sitä kolmannen kerroksen
Keskisormeen kaksi kerrosta Ginan Whiteä, kerros pikakuivattavaa ja sitten tuplaleimaukset vanhasta uskollisesta (huomatkaa viikon teema) Konadin m36- laatasta. Leimaukset on tehty ensin OPIn Kiss me I'm brazilianilla ja sen päälle vielä Pisa Workilla.Nimettömään laitoin kaksi kerrosta uuden uutukaista tekstuuriani, OPIn Its frosty outside. Rakkautta pullossa Kukkien keskustoissakin on tipsaukset Frostya :)

Tykkäsin tästä lakkauksesta kyllä ihan sikana! Vihdoin skittletet alkaa sujumaan :)


Käytetyt:
GinaTricot - White
OPI - Its Frosty Outside
OPI - Kiss me i'm brazilian
OPI - You're a Pisa Work

R: Tällä kertaa halusin yhdistää mahdollisimman monta vanhempaa lakkaa ja armeija -tyylin. Alimpana on H&M:n kaunis armyvihreä Hunt Me Down, jonka väri ei tuntunut yhtään omalta pari vuotta sitten eli silloin kun olen sen saanut, mutta nyt ihastuin likaisen vihreään ja hyvin käyttäytyvään yksilöön :) Lakassa on tosi kapea suti ja ajattelin sen vaikeuttavan lakkausta huomattavasti, mutta yllätykseksi kapea suti olikin paljon helpompi käyttää kuin oletin. Päälle vetelin pilkkutikulla sekalaisia viivoja ja pisteitä erilaisilla ruskeilla, mustalla ja harmaalla. Nimettömiin lisäsin vielä tähtiniitit ja jostain syystä yhdistän aina mattalakkauksen armeijatyylisiin kynsiin. Lopputulos on just eikä melkein sellainen kuin toivoin!Lakat:
- Lumene Sateiset Kadut
- Opi San Tan-Tonio
- Nails musta
- Wild Mild Lovely Rat
- H&M Hunt Me Down

6 kommenttia:

  1. Wautsi! Molempien lakkaukset on todella mielettömät! Ja tää blogi on supermielenkiintoinen, ihme, etten oo aiemmin tätä huomannu! Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät kynsistä ja blogista, iso kiitos <3

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: