lauantai 15. marraskuuta 2014

237. #ablecaw14 Week 9: Sparkle

I: Näiden kynsien tekemisestä on jo n. kuukausi aikaa, joten älkää hämääntykö kynsien pyöreän ja neliskanttisen muodon vaihtelusta, nykyään ne ovat neliskanttiset. Koin niiden vain sopivan itselleni paremmin :)

Idean näihin Sparkle-kynsiin sain Anniina Julia's blogista, tarkemmin näistä kynsistä. Tekstuuria ja strasseja, mikä voisi olla parempaa ;)
Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä IsaDoran Candy Crushia, pinkkiä tekstuurilakkaa. Joukossa on isompia pinkkejä ja hopeita hituloita, tuo kivaa lisää tuohon lakkaan ja hiekkapintakin on juuri sopiva  Keskisormesta ja nimettömästä löytyy pohjalta 3 kerrosta OPIn Pink-ing of you:ta ja kynsien reunoille asettelin kaarevasti swarowski-tyylisiä "kiviä" ja normaaleja hopeita strasseja sekä hopeita mikrohelmiä. Mikrohelmet olivat alunperin värikkäitä, mutta uitin niitä kynsilakanpoistoaineessa ja sain kuin sainkin niistä hopeita !


Käytetyt:
IsaDora - Candy Crush
OPI - Pink-ing of you
erilaisia strasseja ja mikrohelmiä

R: Jos lueteltaisiin yleisimpiä syitä kynsien lohkeamiseen, ensimmäisten joukkoon pääsisi niiden käyttö mm. purkkien avaamiseksi tai muuten työkaluina ja syksy. Siksi sanon etten todellakaan tykkää syksystä. Mun kynnet meni niin huonoon kuntoon, että päätin lyhentää ne ennen kuin ne ehti lyhentyä itsestään lohkeilemalla. Toivottavasti nämä nyt tästä kasvaisi taas vähän vahvempina takaisin :)
 Mun oli aluksi tarkoitus tehdä tähän Sparkle kohtaan jonkinlaiset säihkyvät avaruuskynnet, mutta kun muistin että mulla on vielä kokeilematta omille kynsille Kikon Mint Milk, en voinut olla vaihtamatta suunnitelmaa. Enkä kadu valintaani, sillä onhan tää upea! Aivan täydellinen mintunvihreä creme vaikka olinkin ensin vähän skeptinen tämän koostumusta ja kuivumisaikaa kohtaan. Levittyi moitteetta eikä valunut ollenkaan kynsinauhoille ja eka kerros kuivui nopeasti, mutta toisen kerroksen kuivuminen vei vähän enemmän aikaa. Peitti siis lyhyet kynnet helposti kahdella kerroksella. Päälle sudin Essien Sparkle on Top -glitteriä, jossa on läpinäkyviä eri värejä heijastavia flakieshippuja. Muuta ei näihin kynsiin tarvittu, joskus vähemmän on enemmän ;)


Lakat:
- Kiko 389 Mint Milk
- Essie Sparkle on Top


 Lakkasin äitin kynnet jo muutama viikko sitten, mutta jostain syystä unohdin postata niistä. Kynsillä on samaa Essietä kuin ylemmissäkin kynsissä, mutta yhdistettynä Opin No room for the Bluesiin. Nimettömiin leimasin liskot, joista tosin tuli vähän töpöhäntäiset. Tässä kuvassa Sparkle on Top näkyy vähän paremmin. On se vaan kaunis!

Ihanaa viikonloppua 

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: