perjantai 31. lokakuuta 2014

233. #ablecaw14 Week 7: Trick or Treat

R: Itse en halloweenista hirveästi juhlana välitä, mutta aiheeseen liityvien kynsien tekeminen on silti aina yhtä kivaa. Viime vuonna tein söpöt halloween hirviöt ja tällä kertaakin kynsistä tuli aika suloiset :) Pilkutin kynnet täyteen erikokoisia silmiä ja lopputulos oli todellakin vaivan arvoinen! Idean löysin Chalkboard Nails -blogista.


Vasta valkoisten pallojen lakkaamisen jälkeen tajusin, että ne olisivat voineet olla tuplasti isompia, mutta tehty mikä tehty, joten silmiä tuli aika harvaan ja ne olivat tosi pieniä. Punaisten viivojen maalaaminen ei myöskään ollut ihan mikään helpoin homma näin pienille alueille ja todella läheltä otettu kuva vain korostaa niiden vinoutta ja harottavuutta, mutta normaalilta katseluetäisyydeltä nämä on kyllä hauskat. Aksenttikynnessä on I:ltä tulijaiseksi saatu täydellinen Claire's -merkin lakka nimeltä Boo. Aika osuva nimi, eikö? ;) Se on sekoitus monen kokoisia mustia- ja oransseja hexejä. Kyseisestä manista on myös tekeillä tutoriaali, joten pysykäähän kuulolla!


Lakat:
- Opi No Room For The Blues
- Opi San Tan-Tonio
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Kiko 460
- Kiko 297
- Wet n Wild I Need a Refresh-Mint
- Claire's Boo

I: Mun viimevuotiset Halloween- kynnet olivat kyllä niin järkyttävät, että täksi vuodeksi ajattelin tehdä jotain hillitympää. Instagramia selaillessani näin Sloteazzy- kynsikuningattaren tekemät kauhukynnet, joissa oli tummalle pohjalle tupsuteltu valkoista lakkaa, maalattu hautakiviä ja lepakoita ja koko komeus matattu. Noiden kynsien pohjalta rupesin soveltaen värkkäilemään omia 2014 Halloween kynsiä.

Pohjalla yksi kerros Kikon harmaata lakkaa, joka kantaa numeroa 818. Levittyi hyvin eikä valunut kynsinauhoille. Sen kuivuttua tipauttelin mustaa ja valkoista lakkaa kynnelle ja kelmuttelin sekasotkuksi. Lopuksi vielä OPIn Matte Top Coat ja valmista tuli. Ajattelin vielä maalata hautakiviä tai sotkea kynsinauhat punaisella kynsilakalla, mutta päätinkin pitää lakkauksen simppelinä.


Käyteyt:
Kiko - 818 (harmaa)
GinaTricot - White
Maybelline - Black out
OPI - Matte Top Coat

Älkää katselko liikaa kauhuelokuvia tai syökö vatsaa kipeäksi keppostelemillanne karkeilla ;)

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: