keskiviikko 17. syyskuuta 2014

224. The Finnish(able) Nail Art Challenge 2014 Week 1

R&I: netissä kiertää tällä hetkellä uusi kolmen suomalaisbloggaajan tekemä haaste nimeltä The Finnish(able) Nail Art Challenge 2014. Sen tekijöinä toimivat KatjamariaAnnie ja Mirka. Haasteen aiheet vaikutti kivoilta eikä niitä ole liian montaa per viikko ja siksi päätettiinkin osallistua. Haastepostauksia tulee oletettavasti noin kaksi viikossa, sillä tarkotuksena olisi koittaa mahduttaa yhdestä aiheesta molempien kynnet samaan postaukseen :) Säännöt on helpot: kaksi manikyyriä viikossa, postaukset saa julkaista minä päivinä viikossa haluaa, voi tehdä kumman tahansa viikon maneista ensin ja aiheita saa tulkita vapaasti ja omaperäisesti. Haasteen voi myös aloittaa vaikka keskeltä jos ei ehdi ihan heti mukaan. Haastekynsien ja -postauksien löytämistä helpottamaan kannattaa käyttää hashtagia #ablecaw14 kaikissa sosiaalisissa medioissa, joissa haluaa kynnet jakaa.

R: Eka aihe on something new eli jotain uutta ja toteutin kynnet ihan vaan yksinkertaisesti testaamalla yhtä mun uusista Essieistä. Vietin synttäreitä maanantaina ja sain lahjaksi kyseisen ihanuuden joka kantaa nimeä Sunday Funday. Täyttä rakkautta huolimatta laadusta, joka vaatii kolme kerrosta peittääkseen. Tälle lakalle on vaikeeta määrittää väriä, koska se vaihtuu valaistuksesta riippuen korallista neon pinkkiin. Ja kimallusta riittää varsinkin auringossa, mun kamera meni ihan sekaisin siitä shimmerin määrästä ja tarkenti taustaan tai vääristi värejä suurimmassa osassa kuvia.
 Sisällä
Sisällä väri oli oranssiin taittava koralli..
 Auringossa
..ja auringossa joko neon pinkki tai lohenpunainen riippuen siitä tuliko valo suoraan vai oliko vähän hämärämpää. Tykkään ihan possuna ja kyllä lakka saa anteeksi kaikki ne kolme kerrosta värin takia, eihän tota voi vastustaa ;)
Auringossa

I: Mun ekat haastekynnet on myöskin tehty uudella lakalla. IsaDoran Scuba Blue on vaaleansininen lakka todella hennolle hopealla shimmerillä, joka ei kynnellä näy. Ensimmäinen kerros levittyi hyvin, IsaDoran ihana suti on mun kynsille juuri sopiva. Mutta se toinen kerros... Kuplittui. Hyi. Vielä ei tosin selvinnyt oliko vika mussa vai lakassa. Täytynee testata tuota uudestaan ja katsoa. Mutta harmitti kyllä ihan hirveästi, kuplittuminen ei vaan ollut nättiä.
Roosan blogissa näin ihanat "polvisukkakynnet", kynsiteipillä ja mustalla lakalla koristellut kynnet. Rakastuin ja halusin kokeilla sitä Scuba Bluen päälle.
Pidin kynsistä todella paljon, mutta Scuban töppäilyjen ja päällyslakan leväyttämän nimettömän koristelun takia saivat lähteä poistoon. Samalla iski myös äärimmäinen ketutus ja kaikki kynnet on nyt viilattu aivan töpöiksi...

Löytyykö muita jotka aikovat ottaa osaa haasteeseen? :) 

16 kommenttia:

 1. Jee, mahtavaa että olette mukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai näin mahtavassa haasteessa pitää olla mukana :-)

   Poista
 2. Jes! Hienoa nähdä teidät haasteessa mukana! Ja tosi huikeaa, että käytitte tuota linkuppia kanssa :) Voisitte vaikka linkittää teidän postaukset siihen aina kaksi kertaa niin, että toisessa olis sitten toiset kynnet ja toisessa toiset niin saatais aina kummatkin näkymään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo linkkijuttu on kyllä kätevä :) No me varmaan tulevaisuudessakin postataan kynnet samaan postaukseen niin en oikein ymmärtänyt miten voidaan linkata sama postaus niin että toisessa toisen kynnet ja toisessa toisen .. ? :D

   Poista
  2. Mirka tarkotti varmaankin, että jatkossa voisitte linkata saman postauksen kahteen kertaan ja valita vaan siihen kuviksi ensin toisen kynsistä kuvan ja sitten toisen kynsistä. Näin sitten näkyis suoraan siinä linkkigalleriassa molempien kynsistä kuvat. :) Jos tuo nyt oli tarpeeksi epäselvästi selitetty. :D

   Poista
  3. Juuri tätä tarkoitin mitä Annie ylempänä kirjoitti! :) Sillä tavalla saatte kummatkin kynnet esille :)

   Poista
 3. Kolmas kerta toden sanoo: eli jee, hienoa, että lähditte mukaan haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että löysit inspiksen mun blogista! Nätit ne on vaikka vähän levisikin! :)

  VastaaPoista
 5. Tuossa lukee että something new ja nude alapuolella, jos mie oon ymmärtäny oikein niin lakan väri ois pitäny olla nude :) Näin luin jostain toisesta blogista muistaakseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin kuin alemmassa kommentissa, viikossa on _kaksi_aihetta, something new ja nude :)

   Poista
 6. ^Anonyymille tiedoksi että ei. Ensimmäisen viikon aiheita ovaT Something New JA Nude, joten kaksi aihetta/viikko, noita ei ole tarkoitus yhdistää=)

  Kivoja kynsiä molemmat, tuo oranssi on herrrrkullinen <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: