sunnuntai 28. syyskuuta 2014

226. #ablecaw14 Week 2: Neon

R: Tämän viikon toinen aihe on neon. Olin tosi ilonen kun näin syksyyn tarkoitetussa haasteessa oli yksi vähän värikkäämpi aihe ja mun lakkahyllystä löytyi aivan täydellinen lakka tätä varten, nimittäin Delush polishin Star Gazer! Oon käyttänyt sitä viimeksi huhtikuussa omilla kynsillä ja toukokuussa äitin kynsillä, mutta sen jälkeen en ole tajunnut Star Gazerin olemassaoloa ja se on saanut jäädä hyllyyn lojumaan, hyi minua.. Onneksi tämä haaste haastoi mut ottamaan tämän oikean lakka-aarteen uudestaan käyttöön ja olinkin jo ehtinyt unohtaa miten ihana se on. Paaaljon eriväristä, -muotoista ja -kokoista glitteriä ja muuta härpäkettä, rakastan :) Vain keskisormen tähden yksi sakara jäi vähän irti kynnestä ja mun oli pakko koko ajan nyppiä sitä, mutta muuten kaikki glitterit pysyivät kiltisti paikoillaan.

Koska Star Gazerissa on niin monen värisiä glittereitä ja halusin niiden kaikkien näkyvän kunnolla, päätin laittaa sen alle vain valkoista joka sopivasti korostaa neonvärejä. Valkoisena toimii IsaDoran Tip White. Mun makuun hyvä valkoinen, peitti kahdella kerroksella ja kuivui suhteellisen nopeasti. Vähän vetinen koostumus ei mua hirveästi haitannut, mutta joku voisi laskea sen miinukseksi. Suti ei ollut tavallinen IsaDoran leveä malli vaan tosi ohut ja sillä oli vähän vaikea lakata, mutta luulisin lakan olevan ranskistarkoitukseen jo nimenkin perusteella ja siihen käyttöön kapeampi suti on varmasti paljon käytännöllisempi, joten en voi moittia siitäkään ;) Päälle laitoin kerroksen Essien Matte About You mattapäällyslakkaa ja lopputulos oli täydellinen! Rakastan edelleen Star Gazeria, joko mainitsin asiasta? :)
Lakat:
- Delush polish Star Gazer
- IsaDora Tip White
- Essie Matte About You

I: Arvatkaa vaan kuinka paljon olisin halunnut tämän neon- aiheen toteuttaa Color Clubin ihanilla Popastic Remix- glittereillä tai Polish Me Sillyn neonläjäyksillä, mutta ei, eihän mulle suoda sellaista kunniaa että omistaisin kyseisiä lakkoja.. Piti siis keksiä jotain muuta. Kaivoin laatikosta Yes Loven ja Seppälän neonlakkani esille ja tuijotin niitä pöydällä, kaippa odotin että ne siirtyisivät itsestään kynsille kauniiksi manikyyriksi.
Loppujen lopuksi kynsiltä löytyy niittejä, teippikuvio ja leimadecal.


Kaikissa kynsissä on pohjalla OPIn ihanainen Love.Angel.Music.Baby, kaksi helppoa kerrosta. Peukusta, etusormesta ja pikkurillistä löytyy niittejä, keskisormesta kynsiteippien kanssa taiteiltu kuvio ja nimettömästä leimadecal. Yllätyin siitä miten helppo tuo siirtokuva oli tehdä! Ensiksi lakkasin muovitaskulle päällyslakalla, sen kuivuttua leimasin mustalla lakalla kuvion Pueenin laatasta nro. 56. Aukot värittelin Yes Loven ja Seppälän neonlakoilla. Vähän on läpikuultava ja repaleinen, mutta ihan onnistunut ensimmäiseksi itsetehdyksi decaliksi :)
Jostain syystä nämä kynnet vaan tökki. Pidän kynsistä yksittäisinä, mutta kokonaisuutena jotenkin levoton.


Että sellainen sekamelska. 

Käytetyt:
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Yes Love - 383 (keltainen)
Yes Love - 1 (pinkki)
Seppälä Nails (vihreä)
Pueen leimauslaatta 56
Niitit

Miltäs meidän neonkynnet vaikutti ? :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: