sunnuntai 7. syyskuuta 2014

222. Oceanografic - Valencia

R: tällä kertaa esiteltävänä olisi vähän muutakin kuin kynnet, nimittäin Espanjan Valenciassa sijaitseva Oceanografic! Se on todella suuri akvaariomaailma, jossa on myös lintuja ja muita mereneläviä. Oceanografic koostuu useista hienoista rakennuksista ja se on myös arkkitehtuurista kiinnostuneille täydellinen paikka. Vaikka se onkin kaupungin laidalla niin silti vierestä löytyy kuusikaistaisia liikenneympyröitä ym. joten omalla autolla kulkemista kannattaa välttää ;) Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
 Sitten kynsiin. Pitihän tälle reissulle ihan omat lakkaukset värkätä, joten mikäs sopisikaan paremmin kun sininen! :) Testaamattomista Kikon 532 näytti sopivan hyvin yhteen Cupcake -ihanuuden kanssa ja lakkasin ne kynsille. Lopputulosta katsellessa tuli vähän sellanen olo että ei ne nyt sittenkään oikeen sopinut samaan lakkaukseen. Ehkä Pearly Amazon Green oli liian räikeä.
 Yllä olevasta kuvasta näkee hyvin 532 Pearly Amazon Greenin (keskisormessa ja nimettömässä) kimalluksen :)
 Lakassa on paljon kultaista ja vihreää shimmeriä. Pullossa aivan riikinkukon värinen kaunokainen muuttui mun harmiksi kynsillä paljon vihreemmäksi kuin pullossa ja sen kuvaaminen oli ihan mahdotonta kauheen kimalluksen takia. Päätin sitten viisaana vähän hillitä sitä välkettä ja laitoin päälle kerroksen Essien Matte About You:ta, joka ei todellakaan ainakaan auttanut asiaa kuplimalla. Tosin kupliminen johtui kuumuudesta. Tosi onnistunut lakkaus siis :P Näillä kuitenkin selvisi ihan hyvin Oceanografic -reissusta, eikä kynsiä ehtinyt edes tuijotella mielenkiintosten pikkuöppiäisten takia ;)
Lakat:
- Kiko 532 Pearly Amazon Green
- Kiko 655 Mint
-  Essie Matte About You

Edit: Blogger onnistui tuhoamaan kollaasien laadun täysin.. En saanut asiaa korjattua vaikka latasin kuvat uudestaan :/

1 kommentti:

  1. Kynnet on kyllä kivat. Pidän molemmista vihreän sävyistä...

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: