torstai 11. syyskuuta 2014

223. Juhlahumussa

I: Parisen viikkoa sitten vietettiin myös mun ihanien ystävien rippijuhlia ja minä sain kunnian taiteilla heille kynsiä. Neljät kynnet tuli tehtyä plus tietysti omat. Kuvat sain tosin vain kaksista ystävilleni tehdyistä kynsistä mutta pysyypä postaus ainakin luettavassa mittakaavassa.

Ensimmäisenä esittelyssä mun omat kynnet. Halusin jotain simppeliä ja neutraalia, eihän siinä muuta kun Essien ihanaa nudea, Mademoisellea, kynsille. Ostin tuon ranskislakaksi, mutta kahdella kerroksella peittää kivasti. Kaveriksi laitoin peukkuihin ja nimettömiin perhossiirtokuvat, voi että mä rakastan noita ! Niin helppoja laittaa ja näyttää hyvältä <3 Muihin kynsiin tein OPI I Snow You Love me:n glittereistä kolmioita kynsien juureen.


Nude on helppo valinta, jos tarvitsee värin joka käy yhteen monien värien kanssa. Mulla oli joka juhlassa eri mekko, joten nuo kävivät niin mintunvihreän kuin mustavalkoisenkin kanssa :)

Seuraavat kynnet tein kaverilleni Essille. Hänen mekkonsa oli pääväriltä tumman sininen, mutta mekossa oleva vyö ja kengät olivat mattapintaisen kultaiset. Ei tarvinnut kauaa miettä, kun OPIn Love.Angel.Music.Baby oli mulla jo kädessä. Juureen asettelin siveltimellä hippusia Hooämmän lakasta Did I tell you? Mattasin kynnen muun osan, paitsi glitterikohat, OPIn mattapäällyslakalla,jotta pysyvyys olisi parempi. Essi piti kynsistä kovasti ja taitavat olla vieläkin melko hyvässä kunnossa, vaikka juhlista on jo useampi viikko.Viimeiset (esiteltävät) kynnet ovat ystäväni Vilman, jonka kynsiä olen aika monesti ennenkin lakkaillut. Hänellä oli yllään valkoinen mekko ja hänen toiveensa huomioon ottaen päädyin tavalliseen ranskalaiseen manikyyriin höystettynä hopealla glitterillä ja strasseilla. Pohjalla kerros Essien Sugar Daddya, ranskis tehty Ginan Whitellä. Glitteri on Sally Hansenin Silver Anniversary. Nimettömissä swarovski-tyyliset strassit.


Tässäpä nämä kaikki sitten olisi. Nyt on aika siirtyä syksysempiin kynsiin, mutta kertokaa toki mitä piditte näistä :)

7 kommenttia:

  1. Keskimmäiset on lempparini, ja se vähä mitä asusta näkyy ko. kynsien kanssa vaikuttaa myös komealta. :)

    VastaaPoista
  2. Nättejä kynsiä! Itselle tulee huomenna kolme kaveria kylään, siinä sitä on taas kynsissä laittamista :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: