keskiviikko 24. syyskuuta 2014

225. #ablecaw14 Week 2 : Peculiar Inspiration

I: Mukana ollaan messissä edelleen! Nudekynsien yli oli tosin pakko hypätä yli jotta pysytään aikataulussa.. Kokeita ja siinä sivussa mopokorttijuttujakin on ollut melkoisen paljon, joidenka takia kynnet ja bloggaaminen on jäänyt toiselle sijalle. Mutta nyt mulla on esitellä teille "inspiroidu erikoisesta"- kynnet.
Olen jäänyt koukkuun teehen, jota pyrin aina juomaan mun lempparimuumimukista. Tykkään mukin värimaailmasta ihan hirmuisen paljon, joten halusin saada sen kynsille. Tähän kohtaan haastettahan se sopii kuin nakutettu.
Älkää syyntäkö kuvia suurennuslasin kanssa, jookos ? Lahjakkaasti naarmuja ja painaumia täynnä.. UPS.


Peukusta löytyy OPIn Pink-ing of you, vaaleanpunainen crelly. Etusormessa saman merkin Kiss me I'm brazilian ja pikkurillissä viime postauksesta tuttu IsaDoran Scuba Blue. Tällä kertaa ei kuplittunut, jee !
Keskisormessa ja nimettömässä kaikkia edeltämainitsemia lakkoja plus OPIn You're a Pisa work. Pohjalle lakkasin puoliksi Pisaworkkia ja Pink-ing of you:ta, joiden päälle kynsiteipeillä ja Kiss me I'm brazilianilla sekä Scuba Bluella raitoja. Päällyslakkana OPIn Top Coat, josta en tykkää yhtään. Kuivuu todella kauan ja kahden tunninkin jälkeen tulee kynsiin viiltoja ja painaumia.. Etusormen lakkauskin jäi hieman läpikuultavaksi, kun en laittanut brassipinkkiä kuin yhden kerroksen.


Käytetyt:
OPI - Kiss me I'm brazilian 
OPI - Pink-ing of you
OPI - You're a Pisa work
IsaDora - Scuba Blue

R: Inspiroidu erikoisesta oli aiheena mulle ehkä vähän vaikea siinä mielessä, että en oikein tiennyt mikä olisi tarpeeksi erillainen aihe inspiroitua, mutta loppujen lopuksi päätin ottaa värit Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjan kannesta. Tavoitteena oli yhdistää lakkaustyyli jota en ole pitkään aikaan käyttänyt ja uusi lakka. Hyvä idea, huono toteutus :P Kyllä huomaa, että ruffiania en ole pitkään aikaan tehnyt, sillä lopputulos näytti kauempaakin siltä että mun kynsinauhat vuotaisi verta ja värivalinnat ei ainakaan auttaneet asiaa yhtään ;) Onnistuin sitten vielä kaiken lisäksi huitaisemaan keskisormen johonkin ja epätoivoisesti yritin sitä korjata kuitenkin onnistumatta. You're so Vain-illa on kyllä kaunis, mutta sen kuvaaminen oli mahdotonta ja kuvissa lakka näyttääkin aivan liian valkoiselta. Ei mikään onnistunein lakkaus siis.. Ei katota näitäkään kynsiä liian tarkasti :)

http://3.bp.blogspot.com/-cnAGw8bWBZg/TsLaNRtzUeI/AAAAAAAAAAM/AFncDjRYZsE/s1600/Paholainen+pukeutuu+Pradaan
 Kuva otettu täältä: http://eliisa-n.blogspot.fi

Käytetyt:
OPI - You're so Vain-illa
OPI - Big Apple red

4 kommenttia:

 1. Tykkään molemmista kynsistä kovasti! Muumimukikynnet saa multa lisäpojot, koska toi on mun lempparimuumimuki... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Haha, sunkin pitää varmaan sitten lakata muumikynnet :)

   Poista
 2. Ihana tuo mamma-muki, voisin ottaa sen itsellenikin... Ja kiva inspis kynsiin - ne on onnistuneet!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: