perjantai 5. helmikuuta 2016

400. Hiutaleet hiljaa leijailee

Iida: Satuinpa tekemään siniset lumihiutaletkynnet pahimman loskakelin aikaan.. Noh onneksi nyt on pakkasta ja luntakin on satanut taas lisää! Viime viikko onkin kulunut tosi kiireisissä tunnelmissa, sillä meillä on asunut saksalainen vaihto-oppilas ja joka ilta viikon ajan on ollut ohjelmaa. Oon kuitenkin tykännyt englannin puhumisesta ja onhan tää nyt ihan uudenlainen kokemus! Mä vuorostaan lähden huhtikuussa viikoksi Saksaan, sitä odotellessa :)

Kynsille lakkasin kerroksen valkoista lakkaa, jonka päälle aloin elmukelmulla tupsuttamaan kahta sinistä lakkaa, Color Club Meet me at the Rink sekä Sinful Colorsin Cinderella. Valitettavasti Cinderellan koostumus oli tosi ohutta eikä shimmer erotu kynsiltä ollenkaan, mutta kynsinauhoilla sitäkin enemmän ! Joten käytännössä olisi ollut sama vaikka en olisi laittanut lakkaa kynsille ollenkaan.


Päälle laitoin kerroksen essencen I  Magic- glittertopperia ja leimasin lumihiutaleita mun luottolaatasta AT09. Kivat peruskynnet vaikkeivat silloiseen säähän sopineetkaan. Muutenkin ollut motivaatio kynsien kanssa vähän hukassa, mutta kunhan kiireet lakkaa niin uskon että tästä noustaan!
Tarkoitus olisi hommata toinenkin päivänvalolamppu, sillä musta tuntuu että kuvat on todella tummia. Tällä hetkellä en vaan oo mihinkään tyytyväinen, en tiedä mistä se johtuu :DKäytetyt:
- Color Club Meet me at the Rink
- essence I  Magic
- GinaTricot White
- Sinful Colors Cinderella
- Depend 223
- leimauslaatta AT09

Oletteko jo kyllästyneitä lumihiutalekynsiin ? :)

16 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet! Mä en ainakaan ikinä kyllästu lumihiutalekynsiin :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit ja talviset :) en ole vielä kyllästynyt hiutaleisiin!

  VastaaPoista
 3. Hah, miten lumihiutaleisiin voi edes kyllästyä? Mulla olisi sitä paitsi vielä kahdet julkasematta :D
  On siis sanomattakin selvää, että tykkään tästä lakkauksesta ja paljon <3

  VastaaPoista
 4. Voii että kun onkin ihanat! Niin hempeät ja kauniit ♥

  VastaaPoista
 5. Kaukana perus kynsistä, tosi ihanat!

  VastaaPoista
 6. Ihanaisen eteeriset lumihiutalekynnet!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: