torstai 4. syyskuuta 2014

221. OPI You're a Pisa Work

I: Harvoin pyhitän postauksen pelkästään hehkuttaakseni yhtä lakkaa, mutta nyt teen sen. Tämä lakka ansaitsee sen.


Löysin tämän ihanuuden Sokkarin alepöydältä ja siitä meidän välinen juttu alkoi. Olen todistanut että sanonta "rakkautta ensisilmäyksellä" pitää paikkansa. Kyseessä on siis OPIn You're a Pisa Work- niminen lakka. Kuvaisin tätä adjektiiveilla kaunis, herkullinen, marjaisa, naisellinen, upea jnejne. Silkkaa rakkautta <3 Kaksi helppoa kerrosta, levittyvyys taattua OPI laatua. Kynsinauhoilta poistettaessa ei värjännyt niinkuin useat punertavat lakat. Väriltään tämä on violettiin taittava fuksiapinkki. Kuvissa ei näy ihan lakan oikea väri, googletelkaa niin saatte paremman käsityksen.
Kaksi päivää menin kynnet yksivärisinä, sitten piti hienosäätää lakkausta. En tiedä sopiko tuo liukuväri ollenkaan, mutta kivalta se näytti :)Ensin tuputtelin meikkisienellä OPIn All Sparkly and Gold-glitteriä kynnen juureen. Taitaa tarvita pari tippaa ohentajaa tuo lakka, kummasti jankkiintunut ja vajunut :/ Päälle tuputtelin vielä Seppälän kultaglitterlakkaa, jossa isompia hexeja ja pieniä glittereitä.
Välillä nämä olivat mielestäni liian jouluiset, välillä eivät. Entä teidän mielestänne ?

Käytetyt:
OPI - You're a Pisa Work
OPI - All Sparkly and Gold
Seppälä - Rich as Gold
meikkisieni

Onko teillä itsellänne joku lakka, jolla on aivan erityinen paikka sydämmessänne ? :)

2 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet! Kultaisella glitterillä on kyllä helppo voittaa mut puolelleen mutta muutenkin: kokonaisuus on onnistunut. :)

  Mulla on useampi lakka, jolla on erityinen paikka sydämessäni, en pystyisi nimeämään vain yhtä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos E-S ! :)

   haha, uskon että on hankala valita vain yhtä :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: