lauantai 16. tammikuuta 2016

395. Picture Polish Antique

Ronja: nailOxtail -blogin Sole kyseli noin viikko sitten kuvia Picture Polishin Antiquesta, joten tässä niitä tulee! :) Mulla oli itse asiassa nämä lakkaukset kynsillä juuri silloin kun Sole niitä kyseli, joten sain kuvatkin blogiin melko nopeasti. Tosin jostain syystä mun kamera ei halua nykyään tarkentaa kunnolla ja sen lisäksi onnistuin ottamaan vähän hassun värisiä kuvia, joissa kynsillä on kauheat heijastukset. No, kyllä näistä edes selvää saa :PLakkasin kynsille kaksi todella helppoa kerrosta Antique:a, jonka väriä en oikein osaa määrittää. Se on vähän metalliselta vaikuttava violetti runsaalla hopealla shimmerillä/glitterillä. Antique ei ole varsinaisesti glitterlakka, foil tai shimmerinenkään, vaan jotain niiden kaikkien väliltä. Lakka on täynnä todella pientä glitteriä ja kuivuu semimattaiseksi. Päällyslakan alla glitterit pääsevät jälleen oikeuksiinsa ja tekevät pinnasta eläväisen näköisen, mutta Antique ei kuitenkaan kimalla tai sisällä holohippuja. Todella kaunis ja omalaatuinen lakka, jolle en ole vielä löytänyt dupeja! Ja pysyy muuten kynsillä kuin tauti, poistaminen oli yhtä tuskaista kuin tavallisten glittereiden kanssa :D

Leimasin Antiquen päälle neulekuviota Messy Mansionin laatasta MM40, joka sisältää neljä ihanaa kokokynnenkuviota ja paljon pieniä neulontaan sekä ompeluun liittyviä kuvioita. Ostin tämän laatan lähinnä ylimmän palmikkokuvion takia, mutta tykästyinkin vielä enemmän tähän vähän vähemmän alla olevaa lakkaa peittävään kuvioon. Leimasin aksenttikynsille pikkukuvioita Essien Frock 'n Roll:illa, joka leimaa todella hyvin, mutta kuviot eivät meinanneet oikein erottua taustasta. Nimettömässä on siis lankakeriä ja nappeja, peukalossa kaksi lankakerää ja alla niistä tulevista langoista muodostuva teksti. Onnistuin kohdistamaan nimettömien kuviot hyvin ihan tavallisella löllöstampperilla, mutta molempien peukaloiden kuviot menivät liian reunaan. Kokonaisuutena tykkäsin kuitenkin näistä kynsistä ja poistin ne vasta yli viikon jälkeen :)
Käytetyt:
- Picture Polish Antique
- Essie Frock 'n Roll
- Essence Stamp me! white
- Messy Mansion MM40

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lakkaus! Ihana tuo neulekuviolaatta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi laatta oli niin söpö että mun oli pakko ostaa se :)

   Poista
 2. Kaunis lakkaus ja ihana tuo laatta :)

  VastaaPoista
 3. Waude, ihanat! Ja onpa nätti tuo lakka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Antique on kyllä kaunis ja vähän erilainen lakka!

   Poista
 4. Seuraavalla kerralla suosittelen laittamaan tuon tumman värin alempaan kuviointiin ja päällimmäisiin vaalean, koska noin kahdella kuvioinnilla varustetut kynnet näyttävät sekavilta. Toisaalta vähentäisin myös mustalla tehtyjen kuviointien määrää. Eli näin tiivistetysti yksinkertainen ja selkeä toimii todennäköisesti paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi! :) Mä leimasin tosiaan ensin kaikille kynsille vain tuon neulekuvion ja siinä vaiheessa kynnet oli vielä todella selkeät, mutta kun päätin kokeilla Frock 'n Rollin leimaavuutta, muuttuivat kynnet vähän sekaviksi. Sen takia en jatkanut pikkukuvioiden leimaamista enää muihin kynsiin, vaan koitin säilyttää selkeän ilmeen ja tykkäsin lopputuloksesta vaikka nimettömät ja peukalot eivät ihan onnistuneetkaan. Kuitenkin kokeilu osoitti Essien leimaavan, joten siltäkin kannalta lakkaus oli ihan onnistunut :) Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että yleensä selkeä ja yksinkertainen toimii paremmin, tällä kertaa halusin vain kokeilla muitakin laatan kuvioita!

   Ps. Kynsillä ei ole käytetty ollenkaan mustaa ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: