torstai 21. tammikuuta 2016

396. Epätalviset pt. 2

Iida: Iski fiilis, että nyt on vaan pakko saada pinkkiä kynsille ! Picture Polishin ihana Sizzle oli kyllä ehdoton valinta. Postauksen lakasta pääset lukemaan tästä.


Iik ja ääk, on se herkku ! Kermaisen koostumuksen ansioista lakka liukui kynsille kuin itsestään. Kaksi kerrosta riitti mun lyhyille kynsille. Etusormi otti osumaa juuri kun kynnet alkoi olemaan kivassa mitassa.. Noh, onneksi mulla on luonnostaan aika pitkä kynsipeti, joten vaikka vapaata kasvua ei olisi kauheasti, näyttää kynnet silti melko pitkiltä. Kiinnostaisiko teitä muuten postaus "miten hoidan kynsiäni" ? :)


Menin muutaman päivän ihan vaan yksivärisillä kynsillä. Suunnitteilla oli tehdä näihin koristeluiksi mustia raitoja vinyyleillä, mutta se jäi suunnitelmaksi. Tällä hetkellä kynnet huutavat ylleen jotain sinistä ja talvisempaa, ehkä sitä seuraavaksi ! Ignoratkaa tuosta pullokuvasta mun taustalla palloilevat nakkisormet ja tämän postauksen kirjoitettuani valmiiksi luonnoksiin, putsasin pullonkaulan kaikesta tuosta moskasta :D


Käytetyt: 
- Picture Polish Sizzle

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: