maanantai 25. tammikuuta 2016

397. Seductive Marmalade

Ronja: Talvi ei todellakaan tee hyvää kynsille ja sen takia mulla onkin tällä hetkellä nysäkynnet, jotka ovat kaiken hyvän lisäksi neliöt. Mulla ei ole mitään neliöitä vastaan, mutta oon tykästynyt enemmän pyöreisiin tai ovaalin mallisiin kynsiin varsinkin talvella, sillä niiden kanssa ei tarvitse pelätä katkeilevia kulmia tai nopeasti kulmista kuluvia lakkoja. Koitin säilyttää kynnet mahdollisimman hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään ja ihme kyllä ne olivat lähestulkoon paremmassa kunnossa kuin kesällä, mutta sitten tapahtui useampi pieni äksidentti peräkkäin ja molempien käsien keskisormenkynnet menivät todella huonoon kuntoon. Lopulta ei auttanut kuin leikata kaikki kynnet nysiksi ja odotella kesän saapumista. Aion pitää kynnet nyt lyhyinä pahimman talvikauden yli, mutta vielä tämän postauksen ajan saan esitellä teille pyöreitä kynsiä :) Onko muut joutuneet lyhentämään kynsiä talven aiheuttaman kuivuuden takia?


Siirrytäämpäs sitten itse kynsiin! Picture Polishin Winterin lisäksi mun himotuslistalla on pitkään ollut F.U.N Lacquerin Seductive Marmalade ja heti tilaisuuden tullen halusin ehdottomasti ostaa sen. Voin kertoa, että lakka oli joka sentin arvoinen! Lakkasin Marmaladea kaikille kynsille helpot kaksi kerrosta ja se riitti täydelliseen rakastumiseen. En meinannut ensin edes keksiä koristeluita, mutta lopulta löysin kivan raitakuvion Messy Mansionin laatasta MM12. Leimasin sen Essencen mustalla leimauslakalla keskisormiin ja nimettömiin, sekä lisäsin niittejä muihin kynsiin. Näyttäviin kynsiin ei muuta tarvittu upean pohjalakan lisäksi, sillä Seductive Marmalade on jo pelkiltään oikea katseenvangitsija! Huh, mä en pysty ylistämään sitä tarpeeksi 


En yleensä koskaan kuvaa kynsiä salamalla, mutta nyt tein poikkeuksen. Ylimmässä kuvassa kynnet on kuvattu päivänvalolampun alla ja alemmassa kameran omalla salamalla. Salamalla otetussa kuvassa näkyy hyvin lakan oikea sävy, joka on selkeästi punaiseen taittava. Molemmissa kuvissa näkyy myös Marmaladen holoefektiä. Tämä lakka on siitä erikoinen, että se ei ole scattered holo, muttei myöskään täysin lineaarinen. Siinä voi nähdä vähän lineaarisuutta, mutta enimmäkseen se näyttäytyy kauniin sädehtivänä scattered holona.

Kokeilin näihin kynsiin ensimmäistä kertaa Picture Polishin Looking Glass -päällyslakkaa, jonka luvataan olevan peilimäistä kiiltoa antava pikakuivattaja. Lakka on todella ohutta ja sivellin on mukavan suuri. Olin jo aikaisemmin lukenut, että tämä saattaa levittää leimoja ja yritinkin levittää päällyslakan mahdollisimman varovasti koskematta leimoihin siveltimellä. Sain aikaiseksi pari levinnyttä kohtaa, joita ei onneksi normaalilta katseluetäisyydeltä huomannut. Looking Glassiltä en odottanut erityisen nopeaa Seche Vite -tyylistä kuivumista, eikä se ollutkaan läheskään yhtä nopea. Täydellinen kuivuminen vei noin 20 minuuttia, joka ei kuitenkaan ollut mun mielestä mitenkään järkyttävän pitkä aika. En edes odottanut tämän kuivavan nopeammin, joten päällyslakka täytti kaikki odotukseni. Looking Glass saattaa kutistaa hieman lakkauksia, mutta ainakaan vielä en ole huomannut muiden pikakuivattajien kaltaista hirmuista kutistumista. Se kesti melko hyvin ja pitkään kynsillä, eikä lähtenyt lohkeilemaan viikonkaan jälkeen. Tietysti esim. lohkeileminen riippuu myös hyvin pitkälti omista kynsistä, eikä mulla lakat tavallisestikaan lähde lohkeilemaan. Voisin suositella Looking Glass -päällyslakkaa varsinkin niille, jotka eivät yleensä koristele kynsiään vaan tykkäävät pitää yksivärisiä lakkauksia, haluavat upeaa kiiltoa ja vähän nopeampaa kuivumisaikaa. Tämä toimii kyllä myös enemmän lakkailevalla, mutta vaatii vain aika paljon keskittymistä, jottei leimat leviä. Muuten oikein toimiva päällyslakka, jatkoon!


Käytetyt:
- F.U.N Lacquer Seductive Marmalade
- Picture Polish Looking Glass
- Essence Stamp me! black
- Messy Mansion MM12
- niittejä

14 kommenttia:

 1. Rakkauslakka <3 Mä tykkään myös Looking Glassista tosi paljon, juurikin ohuen koostumuksen takia, mutta leimojen päälle laitan sitten HK Girlin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitan yleensä kans leimojen päälle jonkun muun lakan kuin Looking Glassin, mutta tykkään PP:n ohuesta koostumuksesta ja se olisi tosi tosi hyvä ellei sotkisi leimoja :) Toivottavasti PP kehittelee vielä esim. geelipäällyslakan vähän paksummalla koostumuksella!

   Poista
 2. Voi että kuinka kaunis lakkaus! ♥ Tuo Fun on kyllä upea tapaus :)

  VastaaPoista
 3. Ihana marmeladi-lakka! Mielenkiintoista myös lukea tosta päällyslakasta ja tosi kun vesi että pakkanen on kauhua kynsille, käsille sekä iholle ylipäätänsä, ugh. :)

  VastaaPoista
 4. Tää marmelaadilakka on piinannut mun mieltä jos pitkään kun se on niin kauniin värinen ja ihana muutenkin mutta sopisko se kuitenkaan omaan ihonsävyyn. Nää on näitä elämän vaikeimpia ongelmia - ostaako lakka vaiko eikö osta :D.

  Marmelaadilakan väri sen sijaan sopii sun ihonsävyyn hienosti ja onhan toi nyt ihan herkkulakka jos mikä! Ja kauniit mustat leimaukset kruunaa koko homman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en ostaessa yleensä mieti mikä sopii mun ihonsävyyn, mutta joskus lakatessa huomaa sitten ettei lakka ollutkaan ihan niin kiva kynsillä kuin pullossa juurikin ihoon sopimattoman sävyn takia. Suosittelen kuitenkin ostamaan tän upeuden, kyllähän sen saa myytyä eteenpäin jos ei tykkääkään ;)

   Poista
 5. Talvi on tuskaa kynsille :/ Marmalade on niin upee♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi olisi muuten ihan siedettävä vuodenaika, mutta se on todellakin tuskaa kynsille ja käsille :/ Marmalade on kyllä nätti!

   Poista
 6. Vau! Todella kaunis lakka ja ihanat koristelut :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: