torstai 7. tammikuuta 2016

393. Picture Polish Winter

Ronja: Mainitsin vuoden 2015 lempparilakat -postauksessa Picture Polishin Winteristä, mutta postausta en ollut vielä siitä tehnyt. Kerroin kuitenkin lakan olevan upea ja sillä tehdyillä kynsillä on ilo aloittaa blogivuosi mun osalta :)


Sain joululahjaksi neljä Picture Polishin lakkaa: Winterin, Antiquen, Bloggerin ja Looking Glass -päällyslakan. Tykkäsin kaikista niistä, mutta ihan lemppariksi valikoitui Winter, jota olin toivonut heti sen julkaisusta lähtien. Winter on PP:n lakkojen keskuudessa erikoisuus, sillä se on ensimmäinen kunnon harmaa jonka Picture Polish on julkaissut. Lakka on täynnä holohitulaa ja pohja on tumman harmaa. Laadussa ei ole valittamista, vaan kaksi helppoa kerrosta riittävät peittämään pitemmätkin kynnet eikä lakka juutu siivotessa kynsinauhoille. Lakkasin Winteriä kaikkiin kynsiin ja lisäsin peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin Opin I Snow You Love Me -pallerot.

Lahjapaketista löytyi PP:n lakkojen lisäksi kaksi Messy Mansionin leimauslaattaa, numerot 31 ja 12. MM31 sisältää neljä kaunista kokokynnenkuviota ja pienempiä sydänaiheisia kuvioita. Sen alareunan yksityiskohtainen sydänkuvio näytti sopivalta leimadecalien tekemiseen ja päätikin yhdistää Antiquen lakkaukseen aksentteina. Väritin leimoja Antiquella ja pienellä dottarilla ja asettelin valmiit decalit keskisormiin ja nimettömiin. Lopputulos oli aivan ihana, harmaa ja vanha roosa tai violetti sopivat hyvin yhteen! Ainoa harmi oli se, ettei yksikään kuvista ollut hyvän värinen tai kokonaan tarkka, koska kuvat oli otettava kiireessä. Onneksi niistä löytyi edes yksi julkaisukelpoinen. Näillä kynsillä vietin uuden vuoden ja ne säilyivät lähes kulumattomina reilusti yli viikon, kunnes halusin jo vaihtaa lakkoja :)Käytetyt:
- Opi I Snow You Love Me (puuttuu kuvasta)
- Picture Polish Winter
- Picture Polish Antique
- Essence Stamp me! white
- Messy Mansion MM31
- pieni dotting tool

19 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Olen monesti katsellut tota Antiqueta sillä silmällä ja oiskin ihan mahtavaa nähdä täällä joku lakkaus sillä tehtynä! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Mä ajattelin Antiquesta ettei se ole yhtään mun värinen ennen kun sain sen lahjaksi, mutta nyt tykkään siitä paljon. Mulla on Antiqueta just nyt kynsillä, joten siitä on tulossa postausta lähiaikoina :)

   Poista
 2. Antique sopii tosi hyvin Winterin kanssa! Tosi kaunis leimadecalilakkaus :).

  VastaaPoista
 3. Ihana lakkaus! Tosi onnistuneet nuo leimadecalit ja PP:n lakat nyt vaan on niin ihania :)

  VastaaPoista
 4. Voi eikä miten upeat nämä on! Sävyt sopii täydellisesti keskenään, ja muutenkin kokonaisuus on hurjan kaunis ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: