lauantai 24. lokakuuta 2015

371. Rakkauskynnet & messuostokset

Iida: Tässä postauksessa esittelen kynnet jotka tein I love me- messuja varten. Halusin värien sopivan asuni väreihin, johon kuului mustaa, neonkorallia ja vaalean harmaata. Alussa oli pieniä ongelmia keksiä mitä laittaisin kynsille, mutta loppujen lopuksi syntyi yhdistelmä johon rakastuin aivan totaalisesti


 Aloitin pohjatyöstä. Keskisormeen lakkasin kerroksen valkoista lakkaa. Stampperille leimasin mustalla leimauslakalla ruusukuvion Born Pretty Storen laatasta BPL-024. Leiman kuivahdettua väritin sen kahdella korallirakkaudella : China Glaze More to Explore ja OPI Sorry I'm Fizzy Today. Päälle normaalia päällyslakkaa ja annoin taas kuivua. Sillä aikaa lakkasin etusormeen ja pikkurilliin Mavalan harmaata cremeä, Liverpool. Ihanan värinen harmaa ja koostumuskin oli erinomainen! Peukaloon kaksi kerrosta tuota CG:tä ja nimettömään OPIa.


Sitten alkoi hankalin vaihe: leimadecalin laittaminen kynnelle. Lakkasin toisen kerroksen valkoista ja sen ollessa vielä kostea, painelin decalia kiinni kynteen. Leikkasin ylimääräiset pois ja aloitin putsausurakan. Ihmettelin kyllä miten sain kynsinauhat siistittyä noin hyvin, musta tuntui että niihin jäi kamalasti kaikkea ylimääräistä.. Lisäsin etusormeen vielä mustan pyöreän niitin tuomaan yhteensopivuutta. Jos leimadecalit kiinnostaa, kannattaa käydä katsomassa Ronjan erinomainen tutoriali ! (klik)

Nämä kynnet oli kyllä todellakin mun mieleen. Ensin ajattelin harmaan ja korallin yhdistelmän näyttävän hassulle, mutta taisin olla väärässä. Ja tämä oli ensimmäinen kerta ikinä kun kokeilin leimadecalia. Jo decalin saaminen kynnelle kokonaisena on varsinainen suoritus :D Ainoa miinus kynsissä on HK Girlin kutistaminen. Pullo on alle puolen välin ja lakan levittäminen on täyttä tuskaa. Onneksi se kuivuu yhtä tasaiseksi kuin ennekin!



Käytetyt:
- BPL-024
- niitit
- Mavala Liverpool
- OPI Sorry I'm Fizzy Today
- China Glaze More to Explore
- GinaTricot White
- essencen musta leimauslakka

Sitten mennään messusaaliiseen. 


Ensin Cesarilta ostetut jutut. Ihanainen Picture Polishin Grace. Tämän oon jo kynsille lakannut ja siitä tulee postaus myöhemmin :) Picture Polish linjalla jatketaan, nimittäin vesimarmorointityökalu. Oon kuullut tätä kehuttavan eikä hintakaan kirpaissut, joten ostin testiin. Lisäksi pinkki Jumbo Stamper, sillä omat leimaisimeni ovat vähän kökköjä, joten nyt panostin kunnolla! Mukana tuli luottokortin kokoinen kova scrapa. Hintaa stampperilla oli 8,20€.


Annilta ostin Dollish Polishin Blogger- kokoelman lakan Better Not Waste. Tämän on suunnitelleet (nimestä jo päätellen) Better Nail Dayn Sissi ja Wasting Lifestyle- blogin Emma. Ihana mattaglitterpläjäys! 


Itse messuilta lähti OPIn maahantuojan pisteeltä mukaan OPI Pure- luksustopperi. Harmikseni mulle osui keltapohjainen versio.. Essencen hyllyltä ostin uuden puhdistussiveltimen ja Cuticle removerin. On muuten toimivaa tavaraa ! Kotiutin myös yhden Hurraw- huulirasvan, tuoksussa (ja maussa) vanilja.

Että sellaista, tulipahan taas kirjoitettua kilometripostaus. Mitä tykkäätte kynsistä? :)

19 kommenttia:

  1. Siis aivan ihanat kynnet! Koralli ja harmaa näyttää tosi kivalta yhdessä! Pitäisiköhän kokeilla kun koralli on mulle haastava väri..kivoja ostoksia, tuo stampperi on tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kokeile ihmeessä, odotan innolla ! stampperi onkin otettava testiin, en ole vielä ehtinyt :D

      Poista
  2. Kaunis ja onnistunut on lakkaus! Mielelläni näkisi kuvissa myös vaatteita, joihin ne mätsäsivät. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Mielessä kävi monta kertaa ottaa kuvia kynsistä ja asusta mutta jotenkin se jäi...

      Poista
  3. Ai-van ihanat kynnet ja kivoja ostoksia myös:)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivat ostokset ja äärettömän nätit kynnet!

    VastaaPoista
  5. Ihania ostoksia ja toooosi kauniit kynnet! Noi värit on niin upeat :).

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia ja toooosi kauniit kynnet! Noi värit on niin upeat :).

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: