perjantai 16. lokakuuta 2015

368. Ruskainen skittlette

Iida: Arvatkaa kuinka kovasti teki mieli käyttää otsikossa legendaarista "ruska pakkasessa"- lausahdusta.. Olisi se kuitenkin ollut melko sopimatonta niin jätin suosiolla pois :D

Haalin lakkauspöydälle nudet, ruskeat, keltaiset ja oranssit lakat. Halusin tehdä oikein perinteiset syyskynnet perinteisillä väreillä, mutta teki mieli yhdistää kynsiin myös jotain kimaltavampaa. Siispä pikkurilliin ja peukaloon lakkasin kaksi kerrosta OPIn Love.Angel.Music.Baby. - satiinilakkaa. Harkitsen vakavasti uuden pullon ostamista, sillä tämä alkoi olla jo todella paksua ja hankalaa levittää. Muihin kynsiin lakkasin OPIn You're so Vain-illaa 2-3 kerrosta. Viime aikoina mun on tehnyt yhä useammin yhdistää Vain-illa lakkaukseen kuin lakkaukseen. Nudekausi selvästi menossa 8)


Keskisormeen ja nimettömään sudin pohjalle hieman OPIn suklaalakkaa Over the Taupea kuivasuti-tekniikalla. Päälle tein tuplaleimauksen OPIn I Just Can't Cope-acabanalla ja Essien Meet me at sunsetilla. Ihana vaahteranlehtikuvio on Born Pretty Storen laatasta BPL-024. Leimat nousivat helposti stampperiin, mistä vähän yllätyin sillä BPS laatoilla on ollut toimimisongelmia. Kummatkin lakat toimivat leimauksessa hyvin ja jälki oli tasaista.Kävin vielä ulkona puhelimella näpsäisemässä pikaiset kuvat kynsistä vaahteranlehtien kanssa. Nää kynnet oli kyllä kovasti mun mieleen väreineen kaikkineen Käytetyt:
- OPI You're so Vain-illa
- OPI I Just Can't Cope-acabana
- Essie meet me at sunset
- OPI Love.Angel.Music.Baby
- OPI Over the Taupe
- BPL-024
- niittejä

Tykkäättekö te syksyn väreistä ? :) PS. Huomenna i love me- messuille, can't wait 

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: