tiistai 27. lokakuuta 2015

372. Veneet vesille!

Ronja: Kieltämättä nyt vähän harmittaa, että mun kynnet on neliöt eikä pyöreät, koska jostain syystä tykkään seilorikynsistä enemmän pyöreillä kynsillä! Kynsien muoto ei ollut kuitenkaan mikään este, kun halusin tehdä meriaiheiset lakkaukset laivalle. Olen kerran ennenkin tehnyt vähän saman tyyliset kynnet eri väreillä, ne löydät täältä.


Oltiin viime viikonloppuna risteilyllä suuremmalla porukalla ja tietysti halusin panostaa kynsiin, koska tiesin että osaa ihmisistä ne saattaisivat kiinnostaa. Sain lakattua vasemman käden kokonaan loppuun torstaina, mutta oikeaan käteen olivat raidat vielä kokonaan tekemättä perjantaina iltapäivällä ja meidän olisi pitänyt silloin lähteä ajamaan kohti Turkua, mutta mä ilmoitin etten lähde mihinkään ennen kuin kynnet on valmiit. Mun takia odotettiin sitten jonkin aikaa kun näpersin vasemmalla kädellä huteria raitoja, mutta päästiin onneksi odottelemaan laivaan pääsyä ihan ajoissa pienestä viivytyksestä huolimatta :D Onneksi on olemassa pikakuivattajat! Toivottavasti en ole ainoa kynsiaddikti joka on joskus tuollaiseen tilanteeseen joutunut..


Aloitin kynnet lakkaamalla peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin kaksi kerrosta Seppälän Snow whiteä. Keskisormessa ja nimettömässä on molemmissa pohjalla kaksi kerrosta Opin Keeping Suzi at Bay:ta. Mun BP-L003 -laatta ei valitettavasti toimi kuin kovilla stamppereilla, joilta kuvaa ei millään saa siirrettyä kynnelle, joten mun on pakko tehdä kuvioista aina leimadecaleita. Niin tein tälläkin kertaa, mutta onnistuin silti kohdistamaan keskisormen kuvion vinoon, jolloin alanurkan kiekurasta osa jäi puuttumaan. Se ei onneksi ollut kovinkaan suuri virhe, eikä näkynyt katseluetäisyydeltä. Muihin kynsiin lisäsin raidat suorilla erikokoisilla vinyyleillä värittäen välit pienellä siveltimellä käyttäen väreinä Keeping Suzi at Bay:ta ja Big Apple Red:iä. Eihän nuo ihan suorassa ole saatika täydellisen selkeärajaiset, mutta kelpasivat. Lopuksi laitoin raitakynsiin niitit lisäämään merihenkisyyttä ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen! Nämä sai aikaan ihastelua matkaseuralaisissa, jotka ehdottivat jo seuraavaksi tapaamiseksemme kynsienlakkauskurssia. Ehkä sellainenkin nähdään vielä joskus ;)


Käytetyt:
- Opi Big Apple Red
- Opi Keeping Suzi at Bay
- Seppälä Snow white
- Essence Stamp me! white
- BP-L003
- niittejä

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: