keskiviikko 21. lokakuuta 2015

370. Messukynnet ja ostoksia

Ronja: Iida teki jo postauksen I love me -messuista, joten mä kerron vähän ostoksistani ja messukynsistä. Sitä ennen kuitekin haluan vielä kiittää kaikkia ihania bloggaajia, joita tapasin CesarShopissa olleilla varjomessuilla ja Annille kiitokset hyvästä messuiluseurasta! Haluaisin myös ehdottomasti nähdä teitä kaikkia uudestaankin ihan ajan kanssa, kynsilakoista puhuminen kun tunnetusti vie aikaa jonkin verran eikä sitä ollut tällä kertaa kuin rajallisesti ;) Mutta mennään nyt niihin ostoksiin, joita onnistuin tekemään aika maltillisesti. Pahoittelut kuvien huonosta laadusta ja ihmeellisistä väreistä, päivänvalolamput on kyllä ostoslistalla mutta niiden hankkiminen tuntuu aina vain venyvän..


Ensimmäisenä esittelyssä messuilta ostetut tuotteet. Oon jo pitkään etsinyt miniversioita Opin Color Paintseista, jotka ovat siis uusin vesivärilakkakokoelma Opilta. Mulla on yksi aikaisemman kokoelman Sheer Tintseistä, mutta en tykännyt niiden koostumuksesta joka oli venyvää siirappia enkä liian vähäisestä pigmentistä, jonka takia Tintsejä olisi pitänyt kerrostaa aika paljon. Ostin Color Paintsit alennushintaan, joka oli muistaakseni noin 25-30€. Toivottavasti pääsen värittämään leimoja onnistuneesti näiden kanssa!


Toinen messuostokseni oli Hurraw -huulirasvat. Olen kuullut merkistä paljon hyvää, ja kun pääsin tuoksuttelemaan näitä olin heti rakastunut. Yleensä huulirasvat tuoksuvat teollisen makeille ja samaan aikaan rasvaisille, mutta näissä tuoksut ovat kivan aitoja ja varsinkin lakritsin tuoksuinen rasva oli aivan ihana. Messutarjouksena sai kolme rasvaa kympillä, joten ostin lakun ja greipin lisäksi mintun tuoksuisen rasvan, jonka annoin kuitenkin siskolleni. Yhden huulirasvan hinta oli erikseen ostettuna 4€.


Cesarilta ostin Picture Polishin upean Cabaretin ja ison pinkin löllöleimasimen. Olisin voinut ottaa PP:n lakoista vaikka kaikki, mutta pysyin budjetissa ja ostin vain yhden. Cabaret on ehdottomasti upein glitterlakka jonka Picture Polish on julkaissut! Pinkin löllöstampperin päätin ostaa heti kun pääsin tutkailemaan sitä käytössä Sissin toimesta. Leimasimella oli hintaa 8,50€.


Lopuksi vielä kuva mun messukynsistä, jotka on kuvaushetkellä kokeneet jo viikon kulutuksen. Ei kovinkaan kaunista katseltavaa siis, varsinkaan kun kuvan ei voi varsinaisesti sanoa imartelevan niitä :P Ajattelin kuitenkin tehdä yksinkertaiset, mutta silti näyttävät kynnet ja päädyin negative spaceen ja puolikuihin. Idea oli hyvä, mutta metsään mentiin lakkavalinnan kanssa. Tein lakkauksen China Glazen Dashboard Dreamerilla, joka on pullossa todella kaunis vaaleansininen pinkillä flashilla. Efekti ei ole voimakas, mutta näkyy joissain valaistuksissa silti selvästi. Kuviin siitä ei jäänyt sitten vilaustakaan :D Lakan väri oli kiva, mutta koostumus aivan hirveä. Se oli todella ohutta, valui kynsinauhoille ja silti kuivui sekunnissa kökkööntyen kynnen kärkeen. Ehkä projekti olisi ollut helpompi, jos olisin lakannut koko kynnen Dashboardilla, mutta päätin taistella kynnet loppuun ja olihan nämä ihan nätit kaukaa, mutta toiste Dashboard Dreamer pääsee vain sivurooleihin vaikkapa aksenttikynsien muodossa! Ja huomatkaa vahingossa loihtimani "silmät", jotka muodostuivat niittien ympärille. Välillä tuntui siltä kuin 10 pientä silmää olisi tuijottanut mua kynsiltä :D

Millaisen messusaaliin te keräsitte? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos itsellesi! Nuo sun kynnet näytti livenäkin tosi kivalle, tekisi mieli toteuttaa jotain samantyylistä omillekin kynsille :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: