perjantai 2. lokakuuta 2015

363. I love me -lippuarvonta

Arvonta on päättynyt!

Iida&Ronja: Monessa blogissa on jo pyörinyt erilaisia arvontoja, joissa palkintoina on ollut messulippuja 16.-18.10.2015 järjestettäville I love me -messuille. Meilläkin on kunnia päästä ensimmäistä kertaa messuilemaan ja vieläpä bloggaajapassilla, joten saatiin teillekin kiva etu arvonnan muodossa! :)

Kuva: Messukeskus

Jos joku ei vielä tiedä, niin I love me -messut ovat Suomen suurimmat kauneuteen ja lifestyleen keskittyneet messut, ja tänä vuonna saman katon alta löytyvät kauneus, muoti, terveys, luonnonkosmetiikka, luontaistuotteet, korut ja kellot. Kauneusmessuilta löytyy kaikkea ihanaa liittyen kynsiin, hiuksiin, meikkiin ripsiin ja ihonhoitoon. Kauneusosastolta löytyy myös esim. kynsi- ja bodypainting-kilpailut. Terveysmessuilla voi käydä erilaisissa testeissä ja mittauksissa kartoittamassa terveydentilaansa ja pääsee keskustelemaan alan ammattilaisten kanssa ajankohtaisista aiheista. Terveysosastolta voi löytää vaikka uuden harrastuksen lajikokeiluiden avulla! Luonnollisesti -tapahtumasta löytää uusimpien suuntauksien mukaisia luontaistuotteita ja luonnonkosmetiikkaa, sekä voi maistella raakaravintoa. Ehdottomasti paras paikka luonnollisesta kehonhoidosta kiinnostuneille! Tänä vuonna Muoti ja Koru&Kello -tapahtumat yhdistyvät Lifestyle -alueeksi, jossa esillä ovat trendit, asusteet, huippusuunnittelijat ja parhaat tyylivinkit. Lifestyle -alueelta löytyvät myös Suomen suurimmat muotinäytökset. Toisena uutuutena tänä vuonna on Kosmetologipäivät, jotka ovat auki ensin perjantaista lauantaihin klo 14 saakka vain ammattilaisille ja sen jälkeen loppu messujen ajan alueeseen pääsevät tutustumaan myös muut vierailijat. Kosmetologipäiviltä löytää ammattikosmetiikan uutuuksia ja voi poiketa vaikka pop up -ihoanalyysiin sekä osallistua arvontoihin! I love me:n sivuilta löytää lisää tietoa mm. näytteilleasettajista ja muusta tarpeellisesta, sivuille pääset tästä linkistä. Ja muistakaahan ladata messukeskuksen sovellus puhelimiinne, sillä pääsette selaamaan muidenkin messujen tietoja!

Noniin, nyt on aika laittaa arvonta käyntiin! Arvomme siis kaksi lippua yhdelle henkilölle, joten joku pääsee messuille kaverinsa kanssa tai voi käyttää liput kahtena eri päivänä. Yhdellä lipulla pääsee messuille yhtenä valitsemanaan päivänä. Liput arvotaan vain lukijoiden kesken, joten myös uudet lukijat ovat tervetulleita mukaan. Muistakaa myös, että muissakin blogeissa on parhaillaan arvontoja menossa, joten te voitte osallistua useampaan arvontaan ja siten vaikka triplata mahdollisuutenne voittaa liput ;)

Säännöt:

1. Sinun tulee olla blogin julkinen lukija Bloggerin kautta.
2. Osallistua voit jättämällä tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot mikä alueista (Kauneus, Muoti, Terveys, Koru&Kello, Luonnollisesti) kiinnostaa sinua eniten messuilla. Kommentissa pitää olla myös toimiva sähköpostisi, jotta saamme voittajan kiinni mahdollisimman nopeasti ja nimi jolla luet blogia.
3. Jos voittaja ei vastaa sähköpostiin ajoissa, arvomme uuden voittajan.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5.10.2015 klo 19:00. Arvomme voittajan heti ja lähetämme hänelle sähköpostia, johon voittajan on vastattava seuraavan päivän kuluessa tai arvomme uuden voittajan. Voittajan tulee lähettää meille osoitetietonsa, jotka annamme eteenpäin Messukeskukselle, joka postittaa liput.

Me tullaan messuille lauantaina ja pyörähdetään jossain vaiheessa myös Cesarsilla, joten toivottavasti törmäillään messuilla! :) Onnea kaikille arvontaan