torstai 8. lokakuuta 2015

365. #nailfart: Flanellikynnet

Ronja: Mulla on nyt selkeästi menossa kausi, jolloin tuntuu ettei keksi mitään uutta kynsille ja kun keksii, ei lakkaaminen vain onnistu. Tekee mieli lakata vain kynnet yksivärisiksi ja koristella hillitysti, ehkä se johtuu syksystä ja siitä, että mun kynnet lyhentyi ihan minimimittaan (hassu sana muuten :D). Tavallaan innostusta olisi, mutta ideoiden toteuttaminen tuntuu ylitsepääsemättömältä. Kyllä tää tästä taas iloksi muuttuu, mutta siihen taidetaan tarvita aikaa..


Lakkasin näihin kynsiin kaksi helppoa kerrosta Opin Big Apple Red:iä, joka on monesti ennenkin blogissa esiintynyt ja saan joka kerta hehkuttaa sen kivaa koostumusta, sekä helppoa peittävyyttä. Apple Red värjää kylläkin kynsinauhat, sormet ja kädet vaikka kyynärpäihin asti, jos sitä sutii vahingossa muuallekin kuin kynsille :P Lakkaaminen on siis kivaa, mutta poistaminen ei niinkään. Big Apple Red:in päälle ajattelin leimata laatasta BCN-051 flanellipaitaa muistuttavan kuvion Essencen mustalla leimauslakalla, mutta tässä kohti mentiin metsään. Idea oli kiva, mutta ongelmia aiheutti leiman kohdistus ja kun säädin sen kanssa liian kauan, ehti leima kuivua stampperiin eikä tarttunut kokonaisena kynnelle. Leimasin ensin oikean käden ja jo siinä vaiheessa totesin yrityksen tuhoon tuomituksi, mutta päätin sitkeästi jatkaa toisenkin käden loppuun. Vasempaan käteen vain lätkin leimat oikeastaan kohdistamatta niitä sen kummemmin ja tyydyin vinoihin, reikäisiin kuvioihin. Kaukaa nämä oli kuitenkin ihan nätit! :)Tässä BCN-051 -laatassa on monta kivaa kuviota, mutta ne ovat auttamatta liian isoja mun kynsille. Toisaalta tiheät kuviot, kuten lumihiutaleet ja ruutukuviot ovat sopivia, eikä nuo muutkaan onneksi ihan niin isoja ole etteikö niistä jotain jäisi kynnelle. Nyt mullakin on lumihiutalelaatta, tällaisen omistamisesta olen usein haaveillut!


Käytetyt:
- Opi Big Apple Red
- Essence Stamp me! black
- BCN-051

12 kommenttia:

 1. Noihin kynsiin tekee mieli kääriytyä niinku flanelliin... Ihana ja lämmin lakkaus!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt jälkeenpäin ne ei edes näytä enää niin kauheilta kuin lakkaushetkellä ;)

   Poista
 3. Mun mielestä nää on ihanat! Eihän flanelleissakaan se kuvio koskaan ihan virtaviivaisen täydellistä ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eihän se kuvio aina ole täydellistä oikeassa flanellissakaan joten ehkä noi pienet mutkat leimassa voidaan laittaa sen piikkiin :D Kiitos!

   Poista
 4. Suloinen lakkaus! Todella kaunis punainen :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: