lauantai 10. lokakuuta 2015

366. Roosa Nauha- pinkkiä kynsille

Iida: Eilen vietettiin Roosa Nauha- päivää. En pukeutunut pinkkiin, mutta halusin kuitenkin kunnioittaa kyseistä päivää ja lakkasin teemaan sopivat kynnet. Muistitteko te jollain tavalla Pukeudu pinkkiin- päivää?

Kynsille lakkasin pikkurilliä lukuunottamatta OPIn Pinking of you- lakkaa, joka on vuoden 2013 OPI Pink of Hearts- kokoelmasta. Kyseinen lakka oli siis todellakin teemaan sopiva! Crelly koostumus teki siitä hieman hankalan lakattavan ja toisen kerroksen jälkeen kynnet kuulsivat paikka paikoin läpi, joten kolmas kerros oli tarpeen. Odottelin hetken lakkojen kuivumista ja sudin päälle Picture Polish Sizzleä ja Zoyan Kirtridgeä drybrush- tekniikalla.



Mitäpä naiselliset pinkit kynnet olisi ilman glitteriä? Pikkurilliin lakkasin Color Clubin upeaa lakkaa, jonka ostin alkukesästä Cesarsshopin myymälästä. Jitters on blogissa aikaisemminkin näkynyt ja täältä voit lukea postauksen lakasta. Kolmella kerroksella sai mukavan lopputuloksen. Ihana glitterpommi 



Nämä kynnet ovat todellakin mun mieleen. Pinkit ovat aina olleet heikkouteni ja nytkin pari herkkulakkaa himottelisi. Onneksi päästään Ronjan kanssa käymään I love me- messuilla ja Cesarsilla, saa nähdä mitä kaikkea sieltä tarttuukaan mukaan.


Käytetyt:
- OPI Pinking of you
- Picture Polish Sizzle
- Zoya Kirtridge
- Color Club Jitters

8 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: