torstai 2. lokakuuta 2014

227. #ablecaw14 Week 3: The heart of Autumn

R: Tällä kertaa haasteen aiheena on The heart of Autumn, eli Syksyn Sydän. Mulle tuli aiheesta heti mieleen vesimarmorointi syksyisillä väreillä, joten päätin ottaa itseäni kerrankin niskasta kiinni ja toteuttaa ensimmäisen virallisesti onnistuneen vesimarmorointini! Voitte vaan kuvitella kuinka ylpeä olin itsestäni ensimmäisen onnistuneen kynnen jälkeen ;) Käytin marmoroinnissa tavallista kraanavettä koska en omista akkuvettä, jonka pitäisi tässä lajissa toimia moitteetta. Ja ihme kyllä tavallinen vesi toimi: lakat levisivät nätisti eivätkä kovettuneet heti ja kuviointikin onnistui ilman ongelmia! Muihin kynsiin tein yksinkertaisesti puolikuut ja lisäsin glittereitä Ginan Pink Partysta.
 Marmoroin ensin vasemman käden, jonka yleensä kuvaan ja vasta sen jälkeen oikean ja tietysti siinä kävi sitten niin, että oikea käsi onnistui paremmin. Ei vasenkaan kauhea ole, mutta keskisormeen ilmestyi pari ilmakuplaa ja nimettömän kuviosta ei tullut ihan niin hyvä kuin muista. Kokonaisuutena kuitenkin rakastuin aivan täysin ja olisin voinut marmoroida usemmankin kynnen :) Ehkä tätä koristelutyyliä tullaan näkemään tulevaisuudessa vähän useamminkin!

Lakat:
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Kiko 280
- Essie Big Spender
- Essie Chinchilly
-  Gina Tricot Pink Party

I: Tämä ei todellakaan ollut suunniteltua, mutta mäkin vesimarmoroin! Halusin kerrankin kokeilla tuota mystistä koristelutyyliä ilman tuskanhikeä ja mielihalua heittää kaikki lakat roskikseen. Sinneyn postauksesta luin akkuveden toimivan marmoroinnissa, joten ehdottomasti mun oli kokeiltava. Skopa alle ja kylälle, mutta ainoa kauppa mistä tuota vettä saa, oli mennyt kiinni ! Voitte kuvitella miten mun unelmat onnistuneesta vesimarmoroinnista romahtivat.. Onneksi poikakaverin autotallista löytyi litran pullo.

Kaikissa muissa paitsi nimettömässä on OPIn Brazil- kokoelman ihanuuskeltainen I Just Can't cope-acabana. Täydelliseen peittävyyteen riitti kaksi kerrosta, tykkään! Nimettömästä löytyy Essencen Me & My lover, punainen tekstuurilakka kultaisella ja punaisella shimmerillä, ihan täydellinen syksyyn! Tuo on myös mun ensimmäinen kyseisen merkin lakka, tämän perusteella ostan kyllä lisää. Keskisormesta löytyy se vesimarmorointi copeacabanan päälle erivärisillä lakoilla. Lakat levisivät veteen todella hyvin eikä tullut ilmakuplia, jee ! Muihin kynsiin lisäsin vielä kultaiset pyöreät niitit.


Mun mielestä kynnet on todella onnistuneet ja mieluisat! Tästä lähtien vesimarmorointia nähdään useammin mun kynsillä, tykästyin hommaan vaan niin paljon. Oikean käden vesimarmorointikin onnistui, vieläpä melkein paremmin kuin vasemman, mutta kaikki ottamani kuvat olivat epätarkkoja ja nyt kynnet ovat jo kuluneet niin pahasti ettei viitsi enää uusia ottaa :/


Käytetyt:
OPI - I Just Can't Cope-acabana
Essence - Me & My lover
IsaDora - Bird of paradise (marmoroinnissa)
Lumene - Hyvästit (marmoroinnissa)

Mitäs tuumasitte vesimarmoroiduista Syksyn Sydämistä ? :)

11 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet kummallakin, ja hauska sattuma että tartuitte molemmat vesimarmorointiin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kumpainenkin <3

  VastaaPoista
 3. Mielettömän upeita molempien lakkaukset! Ei voi ku ihastella ja kadehtiaki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Katarooma ! Höpsis noita nyt kadehtia tarvitse :D

   Poista
 4. Ihania marmorointeja! Tuli heti itsellekin halu marmoroida. Mutta! Minulla on jo pari vuotta ollut pakkomielteenä punakeltainen marmorointi, mutta minä vain en onnistu siinä, lopputulos on aina punainen!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: