lauantai 30. elokuuta 2014

220. Kiko Denim swatch

R: Kikon liikkeessä oli alelaari, josta bongasin kivan värisiä denim -lakkoja. Mulle 'denim' ei koostumuksena eka sanonut mitään, mutta kun kokeilin lakkoja kynsille, ne osoittautuivat satiinipintaisiksi. Nyt nähdään siis ensimmäinen virallinen swatch -postaus tässä blogissa! :)
Kokoelmasta kerrotaan näin Kikon sivuilla:


Nail polish with a denim effect. Full colour and a demi mat finish.
Pearls have been added to the formula, embellishing the nails with a unique and special look. The texture is fluid, smooth-gliding and easy to apply. Without streaking, its intense, pure colour is revealed from the first layer. It stays intact over time for a flawless, long hold finish. Denim Nail Lacquer is a 5-free nail polish: it is formulated without adding harsh ingredients such as Toluene, Camphor, DBP, Formaldehyde Resin and Formaldehyde.

 Kokoelma sisältää kahdeksan satiinipintaista helmiäislakkaa, joista esittelen kolme. Kaikissa kuvissa alla on yksi kerros Kikon 3 in 1 aluslakkaa ja päällä 2 kerrosta värilakkaa. Lakat ovat myös 5-free, eli eivät sisällä mm. tolueenia ja DPB:tä. Ink Pink on lakattu äitin kynsille, muut omille.
461 Poppy Art on tummanpunainen valkoisella helmiäisellä. Levittyi moitteetta ja kuivui nopeasti, mutta helmiäisefekti oli ehkä vähän turha, sillä se ei näkynyt lähes ollenkaan kynsillä. Kuvissa lakka näyttää vähän liian kirkkaalta, oikea sävy oli vähän syvempi ja tummempi. Ei kuplinut, mutta meinasi tarttua vähän kynsinauhoille.

 460 Ink Pink on korallin ja vaalenpunaisen sekoitus valkoisella helmiäisellä. Aivan ihana väri, täydellinen koostumus, kuivui todella nopeasti ja korosti kivasti rusketusta, siis aikalailla täydellinen lakka! Tämäkään ei kuplinut eikä myöskään jäänyt kiinni kynsinauhoihin. Tässä helmiäinen näkyi luonnossa vähän paremmin, mutta kuviin en saanut sitä tallennettua.

 459 Woodstock Cream on nimensä mukaan kermaisen värinen ja sisältää myös valkoista helmiäistä. Kuivui sisarustensa tapaan nopeasti ja levittyi hyvin. Helmiäinen näkyi lakassa pienenä shimmerinä eikä niinkään helmiäisenä, mutta sopi lakkaan silti hyvin. Ei kuplinut tai valunut kynsinauhoille.
Summa summarum: onnistunut kokoelman ainakin näiden lakkojen kohdalla ja sävyt sopivat hyvin kesään. Jos jossaan vielä törmäätte näihin niin voin todellakin suositella ostamaan! ;) Mitäs ootte mieltä, miellyttikö swatchit?

4 kommenttia:

  1. Tuo viimeisimpänä esitelty on mun lemppari, vaikka kaikki kauniita ovatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat on kyllä kauniita, vaikeeta valita vain yhtä kivointa! Silti jos pitäis päättä niin kyllä Woodstock cream ykkössijan saisi ;)

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: