sunnuntai 14. elokuuta 2016

434. I Just Can't Cope-Acabana

Ronja: Oon huomannut monien ihastuneen keltaiseen nyt lähiaikoina ja tuntuu, että keltaista näkee nykyään paljon enemmän kynsillä kuin pari vuotta sitten. Luulen, että se johtuu vuoden 2014 Opin Brazil -kokoelmasta, jossa julkaistiin ehkä täydellisin keltainen lakka ikinä, I Just Can't Cope-Acabana  Julkaisuaikaan vain hurjimmat uskaltautuivat kokeilemaan uutta keltaista cremeä, sillä kynsipiireissä välteltiin pitkään oransseja ja keltaisia lakkoja kynsien värjäytymisen pelossa. Onneksi aluslakat ja myös ne värilakat ovat kehittyneet ja värjäytymiltä vältytään yhä useammin. Sen takia myös keltaiset lakat ovat tekemässä tuloaan vähitellen takaisin! Mä en lämmennyt tälle lakalle muutama vuosi takaperin ollenkaan, vuoden 2015 alussa se alkoi vähitellen houkutella ja vasta tämän vuoden kesällä sain sen hankittua. Pitkään harkittu ostos siis! :D


I Just Can't Cope-Acabana on rehellisen keltainen creme. Sen sävy ei ole vaalea, tumma, oranssiin tai vihreään taittava, sinapin sävyinen, murrettu tai kirkkaan neon. Sen sävy on keltainen. Sen paremmin en osaa lakkaa kuvailla, mutta luulen tuon kertovan jo aika paljon :P Peittävyyden saa kahdella helpolla kerroksella ja koostumus on hyvä. Ainoa ongelma oli koristeluiden keksiminen, koska siitä on aikaa kun viimeksi lakkasin kynteni keltaisella, enkä osannut heti yhdistää sitä mihinkään väriin. Päädyin sitten lopulta valkoiseen ja perinteisiin pilkkuriveihin ja sutaisin viimeiseksi päälle kerroksen Picture Polishin Looking Glass -päällyslakkaa. Pidin näitä lakkauksia töissä leirinohjaajana ja sain kovasti kehuja lapsilta, keltainen oli kuulemma ihanan pirteä väri :)Käytetyt:
- Opi I Just Can't Cope-Acabana
- Gina Tricot White
- Picture Polish Looking Glass
- dotting tool

6 kommenttia:

 1. Jos saisin pitää vain yhden omistamistani Opin lakoista niin valitsisin I Just Can't Cope-acabanan, koska en usko että löytäisin toista yhtä täydellistä keltaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, mä tekisin varmaan samalla tavalla!

   Poista
 2. Tää on kyllä hyvä lakka! Totuus tulee lasten suusta, tosi kivat ja pirteät pilkkukynnet :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: