tiistai 23. elokuuta 2016

435. Skating on Thin Ice-Land

Iida: Hui, edellisestä kirjoittelukerrasta onkin vierähtänyt taas aikaa. Mun loppukesä oli aivan todella vauhdikas, mutta nyt kun ulkona sataa vettä, mikä olisi sen parempaa kuin viettää ilta tietokoneen ääressä ja selata blogeja. Kyllä tää tästä :-)

Elokuun alkupuolen Helsingin reissulta kotiutui lakkalaatikkooni yksi uusi jäsen, OPIn Nordic- kokoelman Skating on Thin Ice-Land. Lakan upea, syvä luumunvioletti sävy teki muhun vaikutuksen pötköttäessään Sokkarin alekorissa. Kotiin päästyäni halusin sen heti kynsille ja nappasin teille swatch-kuvan. Lakkaa kynsillä kolme kerrosta eikä päällyslakkaa. Taisin nukkua näillä yön yli, mikä kyllä näkyy röpelöisestä pinnasta :-D


En tiedä mikä muhun iski, mutta tuli kauhea himo maalata ! Halusin ruffian- tyyliin kynnen juureen ruusuja, jotka sopisivat Ice-Landin kanssa yhteen. Päädyin toiseen violettiin OPIin, Do you lilac it? ja saadakseni syvemmän vaikutelman tein eri sävyjä sekoittaen violetteja valkoisen lakan kanssa. Tartuin Born Pretty Storelta saattuun kämäiseen siveltimeen ja laitoin töpinäksi.Olin enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ! Kuvissa tosin huomaa jo pientä kulumaa kärjissä ja simpuran Seche leväytti keskisormen ruusuja, mutta näistä tuli ihan superkivat. Välillä tuntuu että taidot on ruosteessa, mutta näitä katsellessa tuli hyvä mieli :)Käytetyt:
- OPI Do you lilac it?
- GinaTricot White
- OPI Skating on Thin Ice-Land

6 kommenttia:

  1. Kivasti rytmitetty noi ruususet ja tosi ihanat värit!

    VastaaPoista
  2. Näistä tuli kyllä mielettömän kivat <3 Huippua, että innostuit maalaamaan!

    VastaaPoista
  3. Oi, tää lakka näyttää muiden kynsillä aina niin nätiltä! Itse tuskin osaisin käyttää tällaista sävyä :D Ja hei, noi koristelutkin on ihanat ♥ Harmi kun levisivät, onneksi eivät pahasti kuitenkaan :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: