keskiviikko 3. elokuuta 2016

433. Kivaa korallia ja kaikenlaisia kuulumisia

Iida: Hellurei ja hellät tunteet ! Mun heinäkuu on ollut tupaten täynnä kaikkea, joten haluan avata teille vähän mitä mulle kuuluu :) Yksi viikonloppu meni RuisRockissa, postaukseen pääset tästä.
18.7 täytin 17 vuotta ja kaveriporukalla juhlittiin synttäreitä jo hieman etukäteen. Tarkoitus oli tehdä kivat kynnet, mutta en saanut aikaiseksi..
20.-28.-7. Vietin kesälomani upeimman viikon Hämeenlinnan Evolla Roihu 2016 Finnjamboree- partioleirillä 17 000 muun partiolaisen kanssa. Lähdin leirille pelkällä yhdellä kerroksella aluslakkaa ja kynnet ennätyksellisen pitkinä, joten jännitin niiden puolesta kovasti. Oikean käden kynnet ottivatkin osumaa, mutta kuvauskäsi pysyi suhteellisen ehjänä ! Lyhensin nämä kuitenkin ihan nysäksi kotiin päästyäni, sillä viikon kynsien alla helteessä hautuneet sammalpölyt ällöttivät mua suuresti.

Jos sitten mentäisiin ihan kynsiin. Halusin vain jotain väliaikaista ja nopeaa nysilleni, sillä edessä on taas festariviikonloppu jota varten on tottakai tehtävä mahdollisimman näyttävät kynsimet :-D Ajatus oli tehdä simppelit kynnet BPS:n kokokynnen siirtokuvilla, mutta rupesin omasta vapaasta tahdostani (sos!!) tekemään leimadecaleja. Lopputulos voi päättyä kahteen seuraavista
1) kaikke menee aivan päin p*rsettä ja poltan kynsilakat ja decalmaton roviolla
tai
2) decaleista tulee oikeasti kivat ja toimivat moitteettomasti kynnelle laittaessa.
Onneksi kynsijumalat olivat puolellani ja lakkaushetkeni päättyi vaihtoehtoon nro 2.


Aloitin decalien teosta. Leimasin kivan kukkakuosin essencen mustalla leimauslakalla Born Pretty Storen laatasta BP-L008. Tuon laatan kuviot on ihan huippuja leimadecaleihin, en vaan voi ylistää tarpeeksi ! Värittelin leimat kolmella eri korallin sävyllä: OPI Sorry I'm Fizzy Today, China Glaze More to Explore ja Maybellinen Canal Street Coral. Muihin kynsiin jätin vain Ginan Whiten ja päälle lisäsin mattapäällyslakan.Omaan makuun nää on onnistuneet ! Oon kehittynyt leimadecalien teossa, tuntuu että nämä onnistuu kerta kerralta paremmin (tosin nyt kun sanoin niin seuraavalla kerralla kaikki menee päin mäntyä *koputtaa puuta*). Kiitos vielä Annin tukiopetuksen 


Käytetyt:
- GinaTricot White
- China Glaze More to Explore
- Maybelline Canal Street Coral
- OPI Sorry I'm Fizzy Today
- essence musta leimauslakka
- BP-L008

Mitä mieltä kynsistä? :) Ihanaa elokuuta kaikille !

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: