maanantai 18. heinäkuuta 2016

430. RuisRock 2016

Iida: Lauantaina 9.7. matka kohti Turun RuisRockia alkoi pienellä mokalla. Kaverini tuli meille jo perjantaina yöksi ja sovimme heräävämme viideltä, jotta meillä olisi 45 minuuttia aikaa ajaa Jyväskylään, josta Onnibussi lähti. Noh, minäpä muistin bussin lähtevän 6.30 vaikka se lähtikin 6.00. Aamulla kun kaikessa rauhassa luin pöydässä Aku Ankkaa ja pistelin puuroa naamaan, oli kaveri jo vaatteet päällä valmiina lähtöön. Olin että mitäs hittoa, meillähän on tässä vielä reilu puolituntia ennenkö kotoa täytyy lähteä. Silloin mullekkin selvisi, että Onnibus lähteekin kuudelta eikä puoli seitsemältä. Siinä sitten neljässä minuutissa herätin äidin, pakkasin loput tavarat ja heitin vaatteet päälle ja autoon. Hyvin ehdittiin, oltiin bussilla 10min etujassa !


Perjantaina illalla halusin laittaa kynsille jotain ihan vaan suojaamaan niitä kovalta bailaamiselta. Väriksi valitsin yksinkertaisen nuden, sillä se käy kaiken kanssa yhteen. Kikon Nude 372 on yksi lempparinudeistani, ihana hieman vanhaan roosaan taittava sävy. Lakkaa käytin aikaisemmin näissä marmorikynsissä. Kaveriksi pienet hopeiset kolmioniitit, päälle Seche Vite ja tadaa, festarikynnet olivat valmiit.



Lisättiin käsiimmet vielä flash tattoos- tatuointeja, jotka ovat ehdoton must have festareille. Hieman tosin mietin hopeisten niittien ja kultaisten tatuointien yhteensopivuutta, olisi pitänyt sormiinkin laittaa kultaiset niitit. Näillä mentiin ja voi että, nautin tuosta viikonlopusta aivan täysillä. Lempparikeikat/artistit olivat Years & Years, The Chainsmokers, Major Lazer ja Robin. Sunnuntaina festarit päättänyt Macklemore & Ryan Luis oli myös kova !


Kynnet säilyivät ehjänä ja ovat todella pitkät pitkästä aikaa. Keskiviikkona koittaa kuitenkin lyhennysoperaatio, sillä lähden partioleirille. Kirjoitan postauksia valmiiksi, joten blogiin ei tule hiljaista hetkeä kerta nyt on päästy taas kirjoittamisen makuun :-)

Onko teillä Ruissikokemuksia? :) Mukavaa viikkoa kaikille 

4 kommenttia:

  1. Ei näytä ollenkaa huonolta kultasen ja hopeen yhdistelmä! Mä jopa tykkään yhistää niitä esim. niittien kohalla :)

    ps. vähä petyin ettei jvg ollu mainittuna parhaimmissa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jotenkin ahistaa yhdistää kultaa ja hopeaa, mut kiva kuulla et ei näytä muiden silmiin häiritsevältä :)
      Mulla jotenkin tulee jvg korvista ulos tällähetkellä, mutta olihan sekin keikka superhyvä fiilikseltään !!

      Poista
  2. OO, ihania Ruisrock-kuvia ja kynsiä! Tuo hiekkamaa kuuluu niin Ruissiin ja sitä hiekkaa sitten saakin festareiden jälkeen tukasta ja sieraimista.. :D Mä oon ollut parina vuonna, mutta nyt on pari rockia jäänyt taas käymättä - ensisijaisesti majoitusvaikeuksien takia. Ehkäpä taas joku vuosi pääsisi... Oon kans postaillut vähän tunnelmia blogiini vähän Ruisrockista, jos kiinnostaa niin heinäkuissa 2014 ja 2013 ja postaukset tunnistaa otsikoista. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ! No jep, olihan tuossa biitsillä tanssiessa tennarit täynnä hiekkaa :D käyn tsekkaamassa sun postaukset !

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: