sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

432. Back in business

Ronja: En tiedä muistaako enää kukaan parin vuoden takaista reissuani Espanjaan, jolloin vietin siellä ruhtinaalliset 10 viikkoa. Tein matkasta muistaakseni useammankin postauksen ja tässä niistä yksi. En etukäteen infonnut teitä mitenkään, mutta olin tänä kesänä jälleen Espanjassa, tosin tällä kertaa "vain" kuukauden. Meidän mökki oli todella lähellä viime kerralla vuokrattua mökkiä ja tuttuihin maisemiin oli todellakin kiva palata :) Olin ajastanut valmiiksi postauksia ja sain viettää lomaa myös blogista, mutta palatessani kotiin työt odottivat ja uusien postausten kirjoittaminen viivästyi. Nyt mulla on sitten useammatkin kynnet postaamatta, mutta ihan hyvä vain että on edes jotain varastossa!


En ehtinyt (tai oikeastaan jaksanut :P) lakata kynsiäni reissussa kuin ihan vain pari kertaa ja niistäkin parista kerrasta vain toisesta otin kuvat. Ostin Kikon liikkeestä muutamia lakkoja, joista yhdellä lakkasin sekä varpaan- että sormenkynteni. Ja ne samat lakat varpaissa pyörin edelleen :D Sormiin oon onneksi ehtinyt vaihtaa lakat jo useaan otteeseen näiden jälkeen!

Lakka on siis Kikon Power Pro -sarjan numero 63, hiukan violettiin taittava pinkki creme. Ja arvatkaa vaan miltä se näyttää aamuauringossa otetuissa kuvissa: no punaiselta! Sitähän se ei kuitenkaan ole, vaan aivan selkeä pinkki ja hyväkäytöksinen sellainen onkin! Lakka peitti jopa vähän pidemmät kynnet yhdellä kerroksella, mutta tavoilleni uskollisena ja varmuuden vuoksi laiton toisenkin kerroksen. Päälle lisäsin vielä Seche Vite -pikakuivattajan ja helpot kesäkynnet olivat valmiit! Näillä viipotin menemään ainakin viikon ja hyvin kestivät menossa mukana, vain pientä kärkikulumaa oli havaittavissa viimeisinä päivinä.


Kikon Power Pro -sarjan lakoissa on valekorkki, joka on tarkoitus ottaa pois lakkaamisen ajaksi. Myös pullo on leveämpi ja matalampi kuin tavallisissa Kikon lakoissa. Omistan myös Daring Game -kokoelman lakkoja ja niissäkin on valekorkki, eli se on tyypillinen Kikon vähän kalliimpien kokoelmien tunnus. Valekorkki lähtee vetämällä irti ja sen alta paljastuu pyöreä, ohuempi ja matalampi korkki. Se on kyllä helpompi lakkaamista ajatellen kuin koristeena oleva iso neliskanttinen korkki, mutta silti hiukan liian lyhyt.


Käytetyt:
- Kiko 63
- Seche Vite pikakuivattaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: