keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

429. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Iida: Näistäkin kynsistä on vierähtänyt tovi, nämä olivat nimittäin mun juhannuskynnet :-D Tykkäsin näistä tositosi paljon ja pidinkin näitä monta päivää, kunnes glitter alkoi lohkeilla nurkista pois.


Pohjalla on kolmisen kerrosta KBShimmerin tajunnanräjäyttävää hologlitteriä Alloy Matey! Siis joka kerta lakatessani tuolla lakalla sen peittävyys tulee aivan puskista. Glitteriä on todella tiheästi ja pinta jää tasaiseksi, joten sitä voisi pitää ilman tasoittavaa päällyslakkakerrosta. Tästä postauksesta voitte lukea lisää ylistäviä sanoja lakasta.


Kaveriksi Alloy Mateylle tein samanlaiset leimadecalit kuin edellisissä kynsissä. Leimasin Born Pretty Storen laatasta BP-L008 decalmatolle ja värittelin ne Picture Polishin Sizzlellä. Mun mielestä tuo yhdistelmä toimii !! Peukalon decalista tuli hieman liian kapea, mutta oon kuitenkin kehittynyt näiden decaleiden teossa, ainakin omasta mielestä :-)


Käytetyt:
- KBShimmer Alloy Matey!
- Picture Polish Sizzle
- essence musta leimauslakka
- BP-L008 

Mulla on parit postaamattomat kynnet jemmassa ja paljon kerrottavaa! Olin nimittäin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa RuisRockissa ja voin sanoa että ei jää viimeiseksi kerraksi! Aivan huikeaa ! 

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: