perjantai 8. heinäkuuta 2016

428. Ensikosketus L'Occitanen tuotteisiin

Ronja: Pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni L'Occitanen tuotteita tänä keväänä, kun sain niitä tuliaisena. En osaa kertoa teille tarkkoja hintoja, vaan olen ottanut ne hinnat jotka olen L'Occitanen sivuilta löytänyt ja muuttanut euroiksi. Hinta vaihtelee varmaankin myös ostopaikan mukaan, mutta sen voin sanoa että nämä tuotteet eivät kuulu ihan samaan kastiin Pirkka -tuotteiden kanssa :P 22
Ensimmäinen tuote on Amande Shower Oil. Se kuuluu nimensäkin mukaan Amande tuotesarjaan ja tuoksuu karvasmantelille. Tuoksu herättää varmasti mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta itse tykkäsin siitä enkä kokenut tuoksua tunkkaisena tai liian makeana. Mun mielestä tuoksu ei ollut edes kovinkaan vahva ja se haihtui nopeasti iholta. Tuoksu sopi hyvin tuotteen ulkonäköön ja tuntui tekevän tästä öljystä vielä vähän paremman.

Suihkuöljyä on tarkoitus käyttää suihkugeelin tilalla ja alkuun mietinkin pullon nähdessäni, että mitenköhän tuolla on tarkoitus peseytyä, sehän on ihan pelkkää öljyä. Koostumus on siis aivan oliiviöljyn tapainen kun tuotetta ottaa pullosta, mutta se emulgoituu sekoittuessaan veteen. Veden kanssa reagoinut suihkuöljy on veden määrästä riippuen joko hieman paksua ja ikään kuin rasvan tuntuista tai vähän vaahtoavaa ja juoksevampaa. Suihkuöljyn luvataan pesevän kuivattamatta ihoa ja siinä se onnistuu mun mielestä aika hyvin. En kokenut mitään hurjaa muutosta ihon kunnossa, mutta kuitenkin rasva imeytyi helpommin tällä pesemisen jälkeen. Mun iho on muutenkin aika hyvässä kunnossa, joten vaikutukset voisivat näkyä kuivemmalla iholla paremmin.


Tykkäsin erityisesti pullon muotoilusta ja etenkin hauskasta korkista. Yritin ensin ajatuksissani avata sitä kiertämällä, kunnes havahduin ja tajusin että tässähän on valekorkki :D Korkki on siis auki naksautettava ja sen avulla tuotteen annostelu on helppoa. Kierrekorkista olisikin tullut varmaan puoli pulloa öljyä joka kerta kun olisin vähänkin kallistanut sitä, joten auki naksautettava korkki oli ehdottomasti parempi vaihtoehto. Voin suositella tätä suihkuöljyä kaikille sekä pesutehon, että tuotteen ulkonäön puolesta :)


 10
Toinen tuote on Amande Delicious Hands käsirasva. Tämäkin kuuluu Amande tuotesarjaan ja tuoksuu myös karvasmantelille. Tuoksu on huomattavasti vahvempi kuin suihkuöljyssä ja jää pyörimään iholle pitkäksi aikaa. Tykkäsin suihkuöljyn tuoksusta ja tämänkin tuoksu menettelee, mutta on vähän turhan vahva mun mielestä. Itse rasvassa ei ole mitään vikaa, kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. Rasva tuntuu paksulle ja todellakin rasvaiselle, mutta imeytyminen ei vie tuntikausia ja kädet tuntuvat pehmeille käytön jälkeen. Tässäkin tuotteessa on panostettu ulkonäköön ja tykkään epätyypillisestä tuubista, sekä kivasta korkista. L'Occitane on kyllä onnistunut merkkinsä brändäyksessä ja tuotteiden ulkonäön suunnittelussa!


Tällä kertaa oli vähän erilainen postaus, mitä tykkäsitte? Ja omistatteko samoja juttuja kuin minä vai jotain muita L'Occitanen tuotteita? Kertokaa omia kokemuksianne merkistä! :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään näistä tosi paljon ja ylipäätään L'Occitanen tuotteista, on yksi lempimerkkejäni. Tuotteita onkin kertynyt laidasta laitaan ja kohtahan tässä saa alkaa odotella joulukalenteria:D Suihkuöljyn oon nyt kesäksi jättänyt pois, mutta talvivarastot on jo valmiina odottamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tällä hetkellä suihkuöljy odottamassa syksyä, mutta keväällä tykkäsin sitä käyttää. Enpä muistanutkaan koko joulukalenteria, sitä odotellessa tosiaankin! :D

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: