torstai 29. tammikuuta 2015

263. Pitkästä aikaa kynsillä distressed

Ronja: Pitkästä aikaa päätin tehdä distressed-kynnet! Viimeisimmistä olikin aikaa 9 kuukautta, joten nyt oli hyvä aika testailla vieläkö homma on hanskassa. Tämä on ehdottomasti mun lemppari tyyli lakata kynnet helppouden, nopeuden ja näyttävyyden takia. Kun kaikki nuo kolme löytyvät samasta paketista ei voi olla kyseessä muu kuin täydellinen lakkaus! :) Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin sanoa että kuva ei todellakaan tuo esille lakkauksen hyviä puolia olemalla epätarkka ja kaiken hyvän lisäksi unohdin rasvata kynsinauhat ennen kuvien ottoa. Peittäkää siis silmänne jos epäilette yhtään saavanne sydämen rytmihäiriöitä tai muita oireita huonosti hoidettujen kynsinauhojen näkemisestä..
 Tässä välissä aion myös puolustautua kanssalakkaajien vihaisia katseita vastaan, mulla on kyllä selitys sille miksi kynsinauhat jäi rasvaamatta! Mä pääsen koulusta yhtä päivää lukuunottamatta aina kolmelta, joten siihen aikaan kun olen kotona ei riitä enää valoa kuvaamiseen ja kun tiistaina sitten innoissani otin kameran käteen ja päätin nopeasti kuvata nämä kynnet valoisan aikaan niin tietysti ryntäsin ulos niin nopeasti että siinä vaiheessa en muistanut napata rasvapurkkia mukaan. Toisaalta tästä kuvasta näkee hyvin Seche Viten kutistusongelman: jos sitä ei levitä kunnolla kynsinauhoille asti tapahtuu kutistus ylhäältä päin ja jos taas levittää lakan kunnolla kynsinauhoille niin sinne se sitten todellakin leviää ja jämähtää, mutta kutistuminen tapahtuu kärjestä. Tällä kertaa tapahtui jälkimmäinen ilmiö. En tykkää.

Nimettömästä sen sijaan tykkään ihan erityisen paljon! Lakkasin aksenttikynneksi Jolly Jewelsin 115:sta, joka on valkopohjainen jelly runsaalla määrällä erivärisiä ja -kokoisia glittereitä. Se oli jäänyt laatikon pohjalle lojumaan, koska jostain syystä muistin sen peittävän vasta kolmannella kerroksella ja silloinkin juuri ja juuri. Päätin silti antaa tälle Jewelsille viimeisen mahdollisuuden ja laitoin alle kerroksen IsaDoran Peel Off Basea, sekä siihen päälle helpot kaksi kerrosta Jolly Jewelsiä. On se vaan ihana, onneksi en ollut laittanut tätä kaunokaista kiertoon! Muutenkin kynnet onnistui hyvin ja niistä tuli vaihteeksi todella keväiset ja värikkäät kaikkien tummien talvilakkausten jälkeen :)
Käytetyt:
- Gina Tricot White
- IsaDora Peel Off Base
- Kiko 389
- Kiko 355
- Opi Where Did Suzi's Man-Go?
- Max Factor Cool Jade
- Opi Girls Love Ponies
- Jolly Jewels 115
+ niittejä

14 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: