keskiviikko 14. tammikuuta 2015

257. Testissä water decalit ja IsaDoran geelilakat

Ronja: Iida mainitsikin pari postausta sitten, että me saatiin yhteistyökumppaniksi Born Pretty Store. Saatiin molemmat valita 3 tuotetta testiin nail art -osiosta. Testasin ensimmäisenä ihania kukka -water decaleja! :)
 
Pohjaksi valitsin IsaDoran Cherisen, joka kuuluu geelilakkakokoelmaan. Sille luvataan kestävyydeksi 1 viikko saman merkin geelipäällyslakan kanssa, joten halusin testata voiko lakkaus pysyä oikeasti niin kauan hyvänä. Samalla oli hyvä tilaisuus kokeilla mulle ensimmäistä kertaa water decaleja.
 Cherise on kaunis vadelman ja neonpinkin sekoitus, jonka oikea väri on jotain ylemmän ja alemman kuvan väliltä. Sen koostumus on vähän paksuhkoa verrattuna tavallisiin lakkoihin, mutta ei mitenkään vaikea levittää. Levittäessä täytyy kuitenkin koittaa selviytyä mahdollisimman vähällä määrällä siveltimen vetoja, sillä jos samaa kohtaa sutii useamman kerran se tahtoo kaljuuntua. Toinen kerros kuitenkin peittää pienet virheet ja jostain syystä lakka levittyy toisella kerroksella helpommin. Kuvat on otettu toisena päivänä ja niissä kynnet näyttävät samalle kuin ensimmäisenäkin päivänä. Kerron lisää lakkauksen kunnosta sitten kun se on ollut 7 päivää kynsillä :)
 Laitoin molempiin nimettömiin yhdet decalit saamastani arkista, jossa on yhteensä 20 kuvaa. Niiden käyttö oli ihanan helppoa verrattuna kynsitarroihin, joita olen viimeksi käyttänyt ikuisuus sitten sen takia, että tarrojen reunat jäävät aina repsottamaan tai nousevat ylöspäin ja jos tarran asettaa vahingossa väärään kohtaan sitä ei enää saa sen jälkeen liikuteltua. Mitään näistä ongelmista ei ollut decalien kanssa! Niiden käyttö on helppoa: ensin leikataan sopivat kuvat irti arkista ja niiden päältä poistetaan läpinäkyvä kalvo. Sitten decalit laitetaan vesikuppiin lillumaan n. 10 sekunniksi, jonka jälkeen ne voi nostaa pinseteillä ja kuvan pitäisi irrota helposti. Kuva asetellaan kynnelle ja sitä voi varovasti siirrellä vielä vähän aikaa ennen kuin se kuivuu ja jää paikoilleen. Ja mikä parasta, decalien reunat eivät jää näkyviin eivätkä nouse! Tietysti decaleissakin on eroja ja huonosti valmistetut kuvat voivat olla kamala kokemus, mutta nämä oli kyllä ihan täydelliset :) Ainoana miinuksena sanoisin kuvien koon, sillä suurimmat kukkaset eivät mahdu ihan tosi pienille ja lyhyille kynsille. Mä käytin joko isoimpia tai toiseksi isoimpia kuvia.

Käytetyt:
- IsaDora Cherise
- IsaDora geelipäällyslakka
+ kukka -water decaleja

Muistakaahan alekoodi PVL91, jolla saatte 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista! Emme hyödy linkkien tai koodin käytöstä, ne ovat vain teitä varten :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niimpä, nuo kaikki pienet yksityiskohdat on niin nättejä! :)

   Poista
 2. Kaunis sävy lakassa! :) ja tuo decal on ihanan herkkä

  VastaaPoista
 3. Ihanan ohut kuvio decsussa ja lakassakin nami väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nailOxtail :) IsaDoran väri on ihana, ei liian räikeä eikä toisaalta liian marjainenkaan!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: