sunnuntai 25. tammikuuta 2015

261. Maanläheistä

Ronja: Viimeistä viedään, nimittäin Born Pretty Storen tuotteiden testauspostausta! Kuulostipa vaikealle :D Kuitenkin esittelemättä on mun osalta vielä leimauslaatta, sekä sama löllöstampperi jonka Iida ehtikin jo esitellä. Kyseinen laatta on BP-19, jossa on erilaisia lehtiaiheisia kuvioita. Tämä on ensimmäinen kokokynnen kuvioita sisältävä laatta mulla ja ensin epäilinkin vähän osaanko edes käyttää niitä tai saanko siirrettyä koko kuvion ilman hirveitä reikiä tai muita virheitä kynsille asti. Se pelko oli ihan turha, koska neliskanttisella stampperilla oli todella helppoa nostaa leimat laatasta ja kohdistaa ne kynsille.
 Muihin kynsiin lakkasin alle kaksi kerrosta Essien Chinchillyä ja nimettömään Opin It's Frosty Outsidea aksenttikynneksi. Leimasin Chinchillyn päälle kokokynnen lehtikuvioita Pretty Storen laatasta Dependin hopeisella 223:lla, joka muuten toimii tosi hyvin leimauslakkana. Ja hei, paria pientä reikää lukuunottamatta nämä onnistui ihan täydellisesti! Mietinkin jo että miksi en ole aikaisemmin tajunnut tilata mistään kunnon välineitä ja kokeillut, sillä ei leimaus ollut yhtään vaikeaa, päinvastoin mä en olisi ikinä onnistunut maalaamaan vastaavia kuvioita :) Tällä kertaa myöskään nysäkynsistä ei ollut haittaa, sillä ainakin leimat mahtuivat hienosti.

 Käytetyt:
- Depend 223 (leimaukset)
- Opi It's Frosty Outside
- Essie Chinchilly
- BP-19 (leimaukset)
 Yllä olevassa kuvassa näkyy vähän laatan kuvioita, tarkemman kuvan löydät Born Pretty Storen sivuilta (linkki postauksen alussa). Samassa kuvassa stampperin päällä näkyy vähän mukana tullutta scraperia, mutta totesin Konadin vastaavan toimivan paremmin koska tuo musta oli liian terävä. Parhaiten tämän laatan kanssa toimisi vanha kirjasto- tai muu vastaava kortti, mutta multa ei sellaista löytynyt tähän hätään. Jos joku näistä tuotteista kiinnostaa niin muistakaahan ostaessa käyttää 10% alekoodia PVL91! :)

Tähän loppuun kerrottakoon nyt vielä vähän eilisestä, nimittäin pidettiin meidän mammojen kanssa tyttöjen oma hömpöttely-ilta. Syötiin kaikenlaisia herkkuja ja lakattiin äippien sekä mun pikkusiskon ja hänen kaverinsa kynnet. Tottakai mulla ja Iidalla oli pieniä taka-ajatuksia ja saatiinkin ylipuhuttua äidit tilaamaan meille parit ihanuuslakat ;)


Mitäs tykkäätte kynsistä ? :)

14 kommenttia:

 1. Ihanat värit, kaikki sopii niin hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet! Tosi hyvin on onnistunu nuo leimat :) Ja vitsit tuo hömpöttelyilta kuulostaa kivalta, illan kynnetkin näyttää tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hömpöttelyilta oli kyllä kiva, varsinkin kun sen jälkeen äidit suostui tilaamaan meille parit lakat ;)

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon, ihan älyttömän onnistunut yhdistelmä kaikin puolin:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kynnet! Toi leima on ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuossa laatassa on kyllä paljon ihania kuvioita!

   Poista
 5. Ihanat! Leimat on tosi hyvin onnistunut. :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Mari, nämä kynnet oli munkin mielestä tosi kivat!

   Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: