lauantai 3. tammikuuta 2015

253. Opi San Tan-Tonio & Essie Summit of Style

Ronja: Nyt kun #ablecaw14 -haaste loppui, loppui samalla kertaa otsikkoideat :D Haasteiden yksi parhaista puolista on se että otsikko on valmiiksi keksitty samoin kuin lakkauksen tyyli tai aihe. Tällä kertaa kumpaakaan ei ollut kukaan ennalta määrännyt ja kynsille mulla olikin monta kivaa ideaa jemmassa, mutta pää löi ihan tyhjää otsikon osalta kun aloitin kirjoittamaan tätä. Nyt saatte tyytyä niinkin tyylikkääseen otsikkoon kuin lakkojen nimet.. ;)


Päätin kokeilla mulle uutta Essien Summit of Styleä ja Iida keksi, että sen voisi yhdistää Opin San Tan-Tonioon. Pulloissa vierekkäin yhdistelmä näytti hyvältä, mutta kynsillä kumpikaan lakoista ei tuntunut sopivan toisiinsa ja Essie hukkui liian saman väriseen pohjaan. Mun ajatuksissa oli tehdä glitterillä liukuväri ja sen teinkin, mutta jostain syystä se ei vaan sopinut lakkaukseen ja glitterit meinasi jäädä paakkuina kynnen kärkeen. Ei siis mikään lemppari lakkaus. Kuva saa lakkauksen näyttämään pahemmalle kuin se onkaan ja luonnossa nämä näyttää sentään vähän paremmalle. San Tan-Tonio on oikeasti paljon harmaampi eikä yhtään niin keltainen kuin näissä kuvissa. Mun on pakko päästä kokeilemaan Summit of Styleä vielä uudestaan jonkun toisen lakan kanssa, silloin se voisi näyttää paljon paremmalta :)


 Lakat:
- Opi San Tan-Tonio
- Essie Summit of Style

PS. Muokkasin vähän ulkoasua, mitäs tykkäätte? :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä lakkaus näyttää tosi hyvältä, enkä ymmärrä mikä niissä on niin hirveää :D Joo, värit on melko läheiset toistensa kanssa, mutta välillä se on ihan ok :) Ja hei, tosi kivannäköinen tää uudistettu ulkoasu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, jostain syystä nämä ei vaan tuntunu yhtään omilta ja luonnossa värit eroaa toisistaan vähän paremmin kun kuvassa joten ei ne ihan hirveet onneks olleet :) Kiva että tykkäät uudesta ulkoasusta!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: