perjantai 23. tammikuuta 2015

260. Glitteroverload

Iida: Mä olen jo pitkään suunnitellut lakkaavani kynnet, joissa olen leimannut glitterin päälle ja kun näin Sissin nämä upeat glitterherkut, en voinut pitkittää kokeilemista enää hetkeäkään.
Glitterlakan kerrostamista välttääkseni pohjalle lakkasin yhden kerroksen Mavalan Bamakoa, turkoosi creme, joka on kuitenkin voimakkaasti enemmän vihreä kuin turkoosi. Sen päälle kaksi kerrosta Claire'sin #greeneyed lakkaa. Kirkkaalla pohjalla vaaleanvihreitä ja turkooseja pieniä glittereitä, tosi nätti lakka :)


Päälle leimasin Born Pretty Storen leimauslaatasta BP17. Lakkana käytin Ginan mustaa, joka ei ollut tarpeeksi pigmenttinen ainakaan glitterin päälle leimatessa, joten lopputulos jäi vähän pliisuksi. 
Otetaan vielä tuo leimauslaatta ja löllöstampperi vähän tarkempaan syyniin, sillä viimeksi en tainnut mainita niistä juuri mitään. Leimauslaatta toimi todella hyvin, kuvat olivat tarpeeksi syviä ja lakka jäi niihin hyvin. Tää on yksi mun suosikkilaatoista  Neliskanttinen löllöstampperi oli mulle aivan uusi tuttavuus, sillä koskaan aikaisemmin en ole tuollaista leimasinta omistanut :) Toimi todella hyvin ja kuvat  superhelppo kohdistaa kynnelle! Koen itse tämän niiiin paljon mukavammaksi kuin Konadin jäykän, kovan ja pyöreän leimasimen.


Käyteyt:
- Mavala Bamako
- Claire's #greeneyed
- GinaTricot Black (leimauksissa)
- BP17 leimauslaatta

Koodilla PVL91 saatte 10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista :)


Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, ihanat kynnet! Sain itsekin juuri ensimmäisen löllöstamperini, ja kyllä se vaan tekee homman 100 kertaa helpommaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia :) Joo toi löllöstampperi helpottaa kyllä leimailua huomattavasti!

      Poista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: