maanantai 20. lokakuuta 2014

231. #ablecaw14 Week 5: Something borrowed

I: Apua, miten ikävä mulla on ollut bloggaamista ja mulla onkin teille tosi paljon kerrottavaa. Koitan saada tiivistettyä vielä leijailevat lomafiilikset muutamaan lauseeseen.
Loma oli aivan mahtava ja tuli just tarpeeseen. Oltiin siis viikko Gran Canarialla auringon alla ja syötiin paljon hyvää ruokaa, nami  Shoppailua unohtamatta, matkalaukussa kotiutui viisi kappaletta uusia kynsilakkoja, joista yksi oli tuliaiseksi.

Mennäänpä sitten kynsiin. Sain päähäni vaihtaa kynsien muotoa, viilasin ne pyöreäpäisiksi. Muoto on vielä vähän epämääräinen, mutta eiköhän näistä piakkoin tule kivat :)
Lakoiksi "uusille" kynsilleni valitsin Kikon 389:n, rehellisen ja kirkkaan värisen mintun. Kaksi kerrosta peitti, levittyi harmikseni tönkösti ja jätti epätasaisuuksia, mutta päällyslakka korjasi suurimman osan. Nimettömään laitoin kolme kerrosta yhtä uutukaisistani, Claire's - merkin Magic Snow minihologlitterpommia! Oon etsinyt vastaavanlaista "aksenttiglitteriä" kauan ja vihdoin löysin sen oikean !


Tykkäsin kynsistä tosi paljon ja muotokin alkaa näyttää omaan silmään mukavalta :) Idean näihin lainasin weheartit- kuvapalvelusta, siellä oli ihania mintunvärisiä kynsiä glitteraksentilla. Jos ei vielä omista kyseiseen paikkaan tiliä, kannattaa se tehdä. Aivan ihania kuvia ja inspiraationlähteitä 

Käytetyt:
Kiko - 389 (minttu)
Claire's - Magic Snow

R: Tällä kertaa kynsiltä piti löytyä jotain lainattua ja jälleen aloitin kaivelemalla kuvavarastoja ja julkaisematta jääneitä lakkauksia. Muistelin lakanneeni joskus Annin inspiroimana siniset rusettikynnet ja olin oikeassa, sillä löysin kyseisen lakkauksen kuvat luonnospostauksesta. Nyt on siis todella hyvä tilaisuus myös julkaista unohduksiin jääneitä lakkauksia alta pois ;)
 Tykkäsin näiden lakkausten alkuperäisestä versiosta niin paljon, että päätin matkia sen aivan täysin. Ja matkiminen kannatti, sillä näistä tuli heti yhdet lemppareista ja samalla sain testattua käyttämättömistä lakoista Opin Keeping Suzi at Bay:n pois. Aivan täydellinen sininen, peitti kahdella kerroksella pitkät kynnet, yksikin olisi voinut riittää lyhyemmille ja katsokaa mikä kiilto! Aivan uskomattoman kiiltävä jo ilman päällyslakkaa, mutta sen kanssa pinnasta olisi voinut peilata itsensä. Nyt kun katsoin kuvia tarkemmin niin huomasin, että taidankin peilautua ylemmässä kuvassa kynsistä :D Ja värissäkään ei ole moittimista: todella kiva laivastonsininen, joka ei onneksi värjännyt kynsiä. Kaiken kruunasi nimettömän kimaltava rusetti jonka asettelin I Snow You Love Me:n glittereistä. Nimettömässä on alla Mavalan Reno.
Lakat:
- Opi Keeping Suzi at Bay
- Opi I Snow You Love Me
- Mavala Reno

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: