torstai 9. lokakuuta 2014

228. #ablecaw14 Week 4: Play that song

I: Neljättä viikkoa viedään ! Tälläkertaa aiheena oli Play that song, eli inspiraatio kynsiin piti löytää biisistä.       Alkuperäinen suunnitelmani, sanomalehtikynnet, hajosi kun en saanut tekstiä kynsille, en vaikka Facebookin Kynsikoristelut- ryhmässäkin apua tarjottiin. Siitä suivaantuneena tempaisin kynsille ensimmäisen vastaantulleen lakan, ihanan holohitulaisen pinkin Kikon joka kantaa nimeä numeroa 504. Aivan ihana lakka! Peitti kahdella kerroksella, joskin kärjet kuultavat hieman läpi valoa vasten. Päälle laitoin reilun kerroksen IsaDoran päivänvalossa kuivuvaa Gel Top Coatia.


Koska nämä piti liittää johonkin kappaleeseen, kuunnelkaa samalla Taylor Swiftin Shake It Off- biisiä, tyttömäinen ja energinen
    Kuvat on räpsäisty äkkiä puhelimella, koska kamera ei millään suostunut a) tarkentamaan b) toistamaan lakkaa oikean värisenä c) ylipäätään yhteistyöhön kanssani. Mur. Näissäkin kuvissa lakan väri kynsillä on hieman liian räikeä, mutta olkoot.

hitulaahitulaa
Käytetyt:
Kiko - 504
IsaDora - Gel Top Coat

R: Tämän viikon aihe oli siinä mielessä kiva, että kuuntelen radiota aina kynsiä lakatessa ja ideaa ei ollut kovin vaikeeta löytää, sillä samalla kun etsin lakkoja alkoi soimaan I:n mainitsema Shake It Off. Siitä tuli heti mieleen Opin hopeinen blingbling -lakka It's Frosty Outside. Sitten vaan yhdistelin siihen sekalaisesti vähän kaikkea sen mukaan miltä tuntui ja mikä biisi sattui radiosta tulemaan. Shake It Offin jälkeen taisi tulla joku vähän rauhallisempi kappale, sillä kynsille päätyi Max Factorin Cool Jade, turkoosinvihreä creme. Tässä vaiheessa kynnet näytti niin tyhjiltä, että lisäsin keskisormiin vielä palloja valkoisella. Tämän jälkeen näytti hyvältä, joten päätin lopettaa ajoissa ennen kuin kynsillä olisi liikaa kaikkea :)


Jouduin ottamaan kuvat illalla kun oli jo pimeää, joten laatu on sen mukainen. Rakenteilla olisi lightbox eli "valolaatikko", mutta sen kasaamisessa ja lampun hankkimisessa voi mennä vielä tovi jos toinenkin ;) Tietääkö kukaan hyviä päivänvalolamppuja, jotka ei olisi ihan hirveän hintaisia?


Käytetyt:
IsaDora - Tip White
Max Factor - Cool Jade
Opi - It's Frosty Outside

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: