lauantai 11. lokakuuta 2014

229. #ablecaw14 Week 4: Negative space

I: Kun tämä postaus julkaistaan, olen todennäköisesti makoilemassa hiekkarannalla Kanarian saarilla, mutta älkää antako sen häiritä :P

Negative spaceen (eli lakkaustyyliin jossa osa kynttä on näkyvillä) halusin ehdottomasti yhdistää syksyiset värit. OPIn I Just Can't Cope-acabana oli siis ilmiselvä valinta pohjalakaksi. Laitoin kaikkiin kynsiin juureen single chevron -tyyliset kynsitarrat ja päälle kaksi kerrosta Copeacabanaa. Aksenttikynsiksi valitsin etu- ja keskisormen ja niihin tein splatter-tekniikalla roiskeita.
Nämä kynnet olen tehnyt syyskuun alkupuolella ja nyt vasta huomasin käyttäneeni syksyisessä vesimarmoroinnissa melkein kaikkia samoja lakkoja kuin näissä :-D No eihän siinä, ainakin syksyiset!
Lisäsin kynsien juureen vielä kultaiset neliönmuotoiset niitit. Kokonaisuudesta pidin kyllä tosi paljon!
Käytetyt :
OPI - I Just Can't Cope-acabana
IsaDora - Bird of paradise (splatter)
OPI - Love.Angel.Music.Baby (splatter)
Lumene - Hyvästit (splatter)
Seppälä Nails - Tan (splatter)
kultaiset neliöniitit

R: Negative space on yksi mun lemppari lakkaustyyleistä. Siinä on niin helppo onnistua, kuvioita voi muunnella ihan mielensä mukaan ja lopputulos on silti aina huoliteltu :) Toinen mun suosikki on puolikuut ja kun ne yhdistetään negative spaceen, on lopputulos lähes täydellinen! Viimeksi käytin tällaisia puolikuita marmoroinnin kanssa ja kyseistä tyyliä tullaan näkemään varmasti vielä usein.
Kolmas mun suosikeista on mattapäällyslakka. Se kuivuu nopeasti ja sopii melkein kaikkeen. Vielä aksenttikynsi hiekkalakalla ja kauniit kynnet on valmiit! Kaikki lempparit samassa lakkauksessa, ei voi kuin onnistua ;)
Käytetyt:
Opi -Emotions
Essie - Matte About You
Seppälä Nails - nimetön musta

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: