lauantai 12. huhtikuuta 2014

183. I Snow You Love Leopard

I: Ja tähän heti alkuun pahoittelen suunnattomasti mun melkein viikon postaamattomuutta, blogille kuin kynsien lakkauksellekkaan ei ole ollut aikaa. Vaikka on ollut todella ihana ja keväinen sää, en ole saanut aikaiseksi yhtikäs mitään. Sinänsä aika masentavaa, mutta nyt lakkailu alkoi taas maittaa, ja tänään kynsille laittelin pitkästä aikaa eläinkuosia :)

Sain aivan mahtavan idean. Käytetään OPI:n I Snow you love me:ä leopilkkujen keskellä! Missään kynsiblogissa en ole ainakaan vielä törmännyt tällaiseen juttuun, mutta jospa tämä tyyli leviäisi muihinkin blogeihin, hehheh :D
Pohjalle lakkasin ihanan purkkapinkkini, OPI Kiss me i'm brazilian. Toi lakka oikein kutsuu mua noukkimaan sen tuolta laatikosta enkä voi mitenkään vastustaa sitä.. Pilkut tein siis I Snow you love me:llä ja musta lakka "rajauksissa" on  Maybellinen Blackout. Tosi simppelit mutta näyttävät kynnet. ISYLM tekee näihin sen kimalluksen ja tekee mieli tuijottaa koko ajan. Haluaisitteko yksinkertaisuudesta huolimatta tutoriaalin näistä? Voisin yrittää tehdä videotutoa :)



Mä tykkään näistä itse superpaljon! Nää on pirtsakat ja herrrrrrkulliset. Toivon siis että tätä ISYLM- leoparditaktiikkaa tullaan näkemään muissakin blogeissa :)


Lakat:
OPI - I Snow you love me
Maybelline New York - Blackout
OPI - Kiss me i'm brazilian

Mitäs olisitte muuten mieltä, jos me järjestettäisiin kierrätysarvonta kun on 90 lukijaa täynnä? Pari kertaa käytettyjä lakkoja,joista ei itse enää oikein välitetä, on jää nyt vaan lojumaan tuonne laatikoitten pohjalle, joten me ajateltiin arpoa ne pois. Miltäs kuulostaisi? :)

8 kommenttia:

  1. Oi, tosi ihana idea, on siinä blingit leopardit kyllä! Tosi nätit!
    Ja arvonnalle peukku ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniiit kyllä! :) Ja tuo Kiss me i'm brazilian on niiin ihana lakka, tahtooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Roosa! Kannattaa ostaa se, on muuten sellainen pinkki että tulee varmasti käyttöön ;) ja vielä tän päivän on Cesarsshopissa -15% kaikista kynsituotteista :DD

      Poista
  3. Kiva idis lykätä nuo glitterit täplien keskelle, tykkään muutenkin leopardikynsistä ja nää on tosi onnistuneet!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: