lauantai 19. huhtikuuta 2014

186. Värikäs pääsiäinen

I: Keltainen ja vihreä ainakin ovat pääsiäisen värit, sekä pastellisävyt. IsaDorakin julkaisi ihanan pastelli-tekstuurilakka-kokoelman, mutta valitettavasti mulla ei ole tuosta kokoelmasta (vielä) yhtäkään lakkaa.
Monessa blogissa onkin nähty upeita pääsiäiskynsiä, IsaDoran tekstuureilla, kuin ihanilla pastellisävyilläkin.

Omat kynteni ovat sekoitus pilkkua ja pastellia. Mua houkutti ihan kamalasti Models Ownin Speckled Eggs- lakat, mutta tyydyin tekemään oman versioni. Omaan silmään näissä on juurkin sopivasti väriä :)


En tiedä ovatko nämä kynnet joku joku s-sarjan lakkausmenetelmä (skittlette,skittle), mutta kaksi vihreää kynttä, kaksi violettia kynttä ja yksi pinkki näissä on. Noista Models Ownin lakoista mallia ottaen, laitoin näihin päälle Lorealin Conffettista, joka on muuttunut kamalaksi jankiksi! Lakka ei ole edes ollut minulla kauaa ja se käyttäytyy nyt jo kuin mikäkin vanhus... Pulloa ravistamalla mustia ja valkoisia glittereitä sain tulemaan sutiin, josta niitä sain kynsille, tosinkin hieman vaihtelevasti. Kuten kuvasta näkee, pikkurillissä glittereitä on yhdessä sumpussa, mutta muissa kynsissä tasaisesti jokapuolella.
Pelkkä väri ja Confettis ei kuitenkaan riittänyt mulle, vaan halusin laittaa näihin vielä jotain pientä. Otin niittihyrrästä kultaisia niittejä, jotka värjäsin kynsilakoilla! Niistä tuli oikein kiva lisä kynsiin, eikös vain? :DLakat:
OPI - Kiss Me I'm Brazilian
IsaDora - Marzipan
Essie - Lilacism
Loreal Paris - Confettis

Oikein hauskaa pääsisäistä kaikille ! 

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: