keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

179. Minttutötteröt

I: Haaste on selätetty, joten voin palata ns. normipostausten pariin. Nyt voin toteuttaa kaikki ideat joita kertyi haasteen aikana. Idea otsikkoon tuli, kun näytin äidille kynsiäni ja hän sanoi että ompa kiva minttujäätelötötterön värinen lakka :D

Mä oon ihan hulluna mintunvihreään. Se vaan on niin ihana väri ja keväisin tekee mieli pukeutua raikkaisiin väreihin. Mun vaatekaapista löytyykin paljon minttua, siksi sitä päätyi kynsillekkin.

Pohjalla mintunvärinen luottolakkani, Essien Mint Candy Apple. Kolmiot tein OPIn ihanalla glitterillä, All Sparkly And Gold. Kulta ja minttu vaan natsaa niin hyvin yhteen, kynsissä ja vaatteissa.


Nopeasti koulussa puhelimella näpsäisty kuva mun tän päivän asusta ja asuun mätsäävistä kynsistä. Tuo ASAG ei näytä luonnonvalossa niin kultaiselta kuin mitä oikeasti on, mutta ei se nyt ihan hopeakaan ole. Tuon lakan kimallusta ja oikeaa väriä on vaikeaa vangita, se näyttää mielestäni hyvin paljon (yllä olevassa kuvassta) OPIn My favourite ornamentilta, joka on shamppanjan värinen glitter, myöskin Mariah Carey kokoelmasta.
Mulle sattuu välillä niin, että saan pikku apurin kynsien kuvaamiseen. Koira tulee riskaamaan "Mamma leiki mun kaa!", viskaa Wilssonin keskelle kuvausalustaa ja tuijottaa palloa niin kauan kunnes mun on pakko heittää se. Annin blogista lueskelin ,että hänelläkin tuntuu toisinaan olevan suloinen kissa apurina. Mun Pikkuapulainen oli meidän tanskalaisruotsalainen pihakoira Stella.

Saatteko te joskus "apua" kynsienkuvaukseen nelijalkaisilta otuksilta? :)

5 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: