lauantai 5. huhtikuuta 2014

180. Filmstrips

R: 31 päivän haasteessa oli jotain hyvääkin, koska otsikkoja ei tarvinnut keksiä itse ja kynsien aihe oli aina valmiina. Haasteesta sain myös monta uutta ideaa, ne olisi pitänyt vaan laittaa ylös johonkin, koska en muista hyvistä ideoista enää puoliakaan :) Nyt jo otsikon keksiminen oli työn ja tuskan takana. Idea kynsiin lähti uudesta leimauslaatasta ja lakat vain nappasin hyllystä sen enempää miettimättä.
Alla kynsissä on Peel Offia ja mulla on siihen viha-rakkaus suhde, joka tällä kertaa päättyi suureen erimielisyyteen siitä, saavatko lakat karista pois lähestulkoon heti lakkaamisen jälkeen vai eivät. Kärsittyäni tappion tässä asiassa päädyin lopulta siihen, että kyseinen aluslakka ei todellakaan toimi Bardot Pinkin alla. Kerran ennenkin se on rytännyt BP:n, mutta pakkohan se oli koittaa vielä kerran ;) Kynsistä tykkäsin niiden nopeasta poistumisesta huolimatta ja tuo filmirullakuvio pääsee varmasti useamminkin kynsille!

Lakat:

- Opi Princesses Rules!
- IsaDora Bardot Pink
- Opi It's Frosty Outside
- Konad musta leimauslakka
- IsaDora Peel Off Base

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo filmirulla kuvio!

    Itse en omista peal offia, kun epäillyttää juuri tuo irtoaminen. Sinänsä ideana olisi kyllä kätevä, niin monesti hajottaa glitterlakkojen poisto. Oletko koskaan kokeillut muita merkkejä kuin tuota Isadoraa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Peel off on kätevä ja toimiva glittereitten ja hiekkalakkojen kanssa, mutta en tiedä miksei se toimi esim cremeillä. En oo kokeillut muita merkkejä ja täytyy myöntää että en edes tiedä millä merkeillä olis vastaavia tuotteita (: mutta niitä saa toki kertoa että voin testata!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: