sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

184. Pupun korvat kynsillä

R: pitkästä aikaa väkersin kynsille ranskiksen ja vielä vapaalla kädellä! Täytyy sanoa, että oon tosi ylpeä itsestäni, sillä sain lakattua molemmat kädet ja jopa ihan onnistuneesti :) Alle en laittanut muuta kuin aluslakkaa, mutta jonkin näköinen ranskislakka olis ollut tarpeeseen, koska kynsien värjäytyminen loistaa nyt selkeästi kilometrien päähän.. Lamppujen kelmeä valo korostaa keltaisuutta entisestään, mutta luonnonvalossa nämä ei ole ihan niin pahat.
 Ensin ideana oli laittaa ranskiksen rajalle jotain glitteriä, mutta suunnitelman muututtua säihke päätyikin taustalle. En tehnyt rajaa teippien kanssa, koska ajattelin sen jäävän glitterien alle, mutta ihan siisti siitä tuli ilmankin.

Päivän pystyin olemaan ilman koristeluja, mutta sitten mun oli pakko saada koristella perus kynnet jotenkin omanlaisemmiksi ja päädyin pupun korviin (onhan pääsiäiseen enää viikko). Korvista tuli söpöt ja tavalliset lakkaukset muuttuivat äkkiä tuijottelukynsiksi ;)
 Lakat:

- Rimmel Violet Swizzle
- Lumene Go Glittery
- IsaDora Bardot Pink
Pupuranskiksesta tuli mieleen nämä vanhat lakkaukset ja kuvia katsoessa tajusin, että nämähän on melkein suora kopio vasemman puoleisista "tekokynsistä". Onnistuin siis kopioimaan oman tyylini vahingossa :D Ja niinkuin voi kuvista huomata, en ole tehnyt kovin monia ranskiksia ainakaan vähään aikaan, sillä nämä oli ainoat manit mitä löysin ja muistin tehneeni koko blogin olemassa olon aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: