keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

412. Ariel's tale

Ronja: Musta on tullut vähä kerrallaan aina vain mukavuudenhaluisempi lakkaaja ja nykyään eniten silmää miellyttävät kynnet on melko yksinkertaisia eivätkä sisällä välttämättä joka ikistä sateenkaaren väriä. Joulun alla tein viimeksi glitterliu'un perinteisesti punaisella ja kultaisella/pronssisella ja nyt innostuin taas tekemään täsmälleen samanlaisen lakkauksen vaan eri väreillä. Halusin kynsille Opin Gelato on My Mind -cremen ja sen kaveriksi sopi hyvin ekaa kertaa kynsille päässyt Picture Polishin Ariel's Tale :) Oli jopa vähän ihme, että en ollut tajunnut yhdistää niitä aikaisemmin vaikka ne molemmat ovat samassa hyllyssä esillä koko ajan!


Gelatoa on kynsillä kaksi kerrosta jokaisella kynnellä ja sen päälle tein liukuvärin Ariel's Talen omalla sudilla. Liukuväri oli helppo tehdä ja glittereitä tuli todella helposti sopiva määrä ilman kalastelua. Glitterit näyttää pullossa vähän vihertäviltä, mutta kynsillä ne olivat sinisempiä. Laitoin glittereitä vain yhden kerroksen ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Päällystin kynnet vielä ohuella kerroksella Picture Polishin Looking Glass -päällyslakkaa ja kivat pikalakkaukset oli valmiit!

Huomasitteko muuten ensimmäiset ulkona otetut kuvat? Mä tykkään kuvata kynnet aina mahdollisuuksien mukaan ulkona luonnonvalossa ja kevään saapumisen huomaa siitä, että mä nökötän keskellä autotietä meidän talon edessä kuvaamassa kynsiä :D Tällä kertaa aurinko oli jo ehtinyt laskea ja iltapäivän aurinko sai sormet näyttämään aika keltaisilta, mutta ehkä ensi kerralla ehdin kuvaamaan kynsiäni jo aikaisemmin päivällä. Silloin liikennekin voisi olla vähäisempää :PKäytetyt:
- Opi Gelato on My Mind
- Picture Polish Ariel's Tail

6 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: