lauantai 26. maaliskuuta 2016

411. Pieni merenneito

Iida: Näihin kynsiin päädyin monen epäonnistumisen kautta. Tarinasta tulee pitkä, mutta kerron sen kuitenkin. Ensin suunnitelmani oli tehdä KBShimmerin Alloy Matey!- holopommin päälle leimadecaleita, sillä en ole kokeillut decalmattoa sen oikeaan tarkoitukseen vielä kertaakaan. Tai no, nyt olen mutta epäonnistuneesti :D Sitten sain päähäni kokeilla värittää holon päälle liukuvärin vesivärityyliin tusseilla. Kuten arvata saattaa, Stabilon ohutkärkiset tussit ei välttämättä ole parhaita siihen tarkoitukseen. Kolmas yritys oli tehdä FUNin Galaxy (H):lla chevron-raidat Alloy Mateyn päälle, mutta sekään ei onnistunut kun en saanut Galaxya tuputettua tarpeeksi tasaiseksi. Aikaa oli tässä vaiheessa mennyt reilut kaksi tuntia.En halunnut luovuttaa, joten jatkoin sitkeästi ja poistin glitterin kaikista muista kynsistä paitsi nimettömistä. Lakkasin kaksi kerrosta Ginan valkoista lakkaa ja päälle Seche, sillä halusin kokeilla Born Pretty Storelta testiin valitsemiani "fish scale"- kynsivinyylejä. Nää oli laadultaan huimasti paljon parempia kun osasin odottaa ! Tosi helppo käyttää ja kun vinyylin paineli tarpeeksi tiukasti kynttä vasten, ei lakkaa mennyt vinyylin alle ollenkaan. Ja mikä parasta, vinyylit on holoa !


Aseteltuani vinyylit tarpeeksi tiiviisti, yksinkertaisesti sotkin kynsille erisävyisiä sinisiä ja purppuroita lakkoja. Lisäksi käytin sotkemisessa kynsilakanpoistoainetta, että sain vesivärityylisen näköisen pinnan. Päälle kerros essencen i  magic hologlittertopperia ja merenneitokynnet oli valmiit! Nää on ehdottomat lempparit pitkään aikaan. Tuli tuijoteltua ihan urakalla :)


- IsaDora Scuba Blue
- IsaDora Violetta
- Color Club Meet me at the Rink
- KBShimmer Alloy Matey!
- OPI You're a Pisa Work
- essence i  magic
- GinaTricot White

Oikein hyvää pääsiäistä juuri sulle ! 

13 kommenttia:

 1. Jos yksisarvis- ja merenneito-kynnet saisi lapsen olisi tulos tässä, kerrassaan ihanat :3 Hyvää pääsiästä! :)

  VastaaPoista
 2. Somat! Tykkään kovasti tuosta kuinka violetti väri sekoittuu maalauksellisesti noissa merenneitosuomukuvioissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti E-S ! Nää oli kyllä omaan mieleen, juurikin värien takia :)

   Poista
 3. Todella upea lakkaus! Nuo vinyylikoristelut on ihan huikeat :).

  VastaaPoista
 4. Eve kiteyttikin näiden kynsien hienouden mahtavasti tuossa ylempänä :D Näiden eteen kannattikin nähdä vaivaa!

  VastaaPoista
 5. Oi wautsi, näähän on huikean ihanat! ♥♥ Mulla ei varmaan olisi kärsivällisyys enää tossa pisteessä riittänyt, joten nostan kyllä hattua :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat tervetulleita (: